středa 7. září 2016

Svatební jmenovky na skleničky

Svatební jmenovky na skleničky

Svatební dekorace a doplňky pro stolování. JMENOVKY svatební Fresh Flowers 105x65cm 8ks. K tomu Vám pomohou jmenovky ke svatebnímu stolu. Na skleničky můžete nechat vyrýt poděkování rodičům za váš protějšek či za dobrou výchovu.


Díky svatebním skleničkám na sekt budete mít . Horní část jmenovky má vyřezávaný vzor. Můžete ji využít na svatby nebo . Jmenovka na skleničky Křidélko. Originálně řešená jmenovka k uchycení na skleničky na svatebním stole.


Využijete ji na svatbu či párty, pomůže Vám udržet zasedací pořádek na svatbě. Krásná laserem vyřezávaná originální . Hodnocení produktu:. Slavnostní jmenovka s motivem skleniček vám usnadní práci se zasedacím pořádkem a zároveň elegantně . Ozdobeno saténovou stužkou, mašličkou, perličkami. Papírové svatební dekorace a jmenovky.


Svatební jmenovky na skleničky

Lze udělat v jakékoliv barvě. Udělám i Vám tyto svatební jmenovky. Vše sladím do barvy a stylu Vaší svatby. Nezapomněli jste na svatební jmenovky ? Polovina motivu a okraje jsou vyřezávané la… STOKLASA - jsme tu pro Vás od r. Elegantní jmenovka s designem motýla je vyrobená z pevného papíru.


Takže neváhejte použít. Rozměry jsou 1x cm. Pojmy spojené s tímto produktesada, jmenovky , skleničky , holubice, bílá, svatba , pro . Cena bez tisku (s DPH):. Pokud hledáte originální svatební jmenovky , nabízíme naši čokoládku s potiskem jako jmenovka. Na jmenovku napište jména a přichyťte na skleničku , krabičku, pytlíček nebo ubrousek.


Svatební jmenovky na skleničky

Originální jmenovky na Váš svatební stůl v podobě gravírovaných korkových zátek. Vašeho svatebního monogramu. Vyberte si u nás jmenovky na svatební stůl podle svých představ - předejdete tak zmatkům v zasedacím pořádku a každý host si svoji svatební jmenovku určitě rád.


Průměr jmenovky : cm. V této sekci nebylo nalezeno žádné zboží. Originální svatební jmenovky na skleničku ve tvaru srdce s elegantním výřezem. Počet kusů v balení je 10. V dnešní době nemusíte mít pouze klasické papírové jmenovky , ale velkým hitem jsou jmenovky na skleničku ve tvaru motýlka nebo srdíčka.


V prvním videu se zaměříme na jmenovky na svatební tabuli. Dávají se do talířů, na skleničky , příbory, či se jen tak postaví na stůl. Vyrobte originální svatební jmenovky pro své hosty! Máme skvělých nápadů, které máte hotové za pár minut.


Specifikace dekoračních jmenovek na skleničky. Sada papírových dekorací na ozdobu skleniček na . Další velmi oblíbenou variantou jsou jmenovky ve tvaru motýla, které se připevňuji na skleničku určenou k přípitku. Nabízím nové nevyužité jmenovky na svatební stůl nebo na jakoukol.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky