úterý 6. září 2016

Lahev na slivovici s uzávěrem

Podrobné vyhledávání dle rozměrů. Skleněné lahve svetlahvi. Ke každé lahvi máme uzávěr i ostatní příslušenství. Vyberte si skleněné lahve na destiláty, slivovici , víno, pivo, mléko a ostatní nápoje či zavařovací sklenice, demižóny.


K lahvím a sklenicím nabízíme i uzávěry a . Láhev na slivovici MONET SUPREME l. Vintage dárková skleněná lahev na slivovici , domácí likér nebo sirup o objemu l. Prodává se v balení po ks. Korkové uzávěry nejsou součástí balení. Láhve na alkohol a likéry.


Dárková skleněná lahev na slivovici , domácí likér nebo sirup o objemu l. Originální tvarování: tvoří ji plastické . Výrobek před prvním použitím umyjte. Určeno špatně pohyblivým nebo. Lahev na slivovici s uzávěrem 1l - chemik ovál.


Datum_den: - neuvádět. Nově nabízíme objednávání lahví přes e-shop, u vybraných lahví je možný i kusový prodej. Pro všechny dodávané lahve nabízíme vhodné uzávěry , konkrétní.


Dárková láhev 200ml s dekorem a plechovým uzávěrem se závitem klasické patice žárovky. BVP pro destiláty, likéry i jiné alkoholické nápoje. Vyrábíme všechny standardní rozměry uzávěrů pro alkohol a destiláty, ale . Stylová plastová i kovová nalévátka na láhve by neměla chybět ve vybavení žádného barmana.


Díky nim budete schopni přesně a lehce nalévat alkohol přímo z . Prázdná láhev na slivovici , popřípadě jiný destilát. Jedná se o skvělý dárek nejen pro muže. Kategorie, LÁHVE NA NÁPOJE A DESITLÁTY. Typ víčka, uzávěr destilátových láhví o vnějším Ø hrdla mm.


Použití, nápoje, šťávy . Přenosná i skladovací placatá lahev s patentním uzávěrem , který zajišťuje vodotěsnost. Vhodné k uchování slivovice , medoviny, šťávy, lihu apod. Placatice má klasický pákový uzávěr. Cena je uvedena včetně pískování do písmen. Tato cena platí pro každý kus skla.


Ideální pro ukládání domácího likéru . Závitová skleněná láhev na alkohol o objemu 7ml. Při minimálním odběru pal. Připojte ještě potisk či pískování přímo na láhev a udělejte tak obrovský dojem. Džbán na pivo - litry - s pákovým keramickým uzávěrem a kovovým držadlem, Tato láhev je dodávána prázdná k. Z destilátů je to především slivovice.


Unikátní zabezpečení lahví na volném displeji, pomocí speciálních bezpečnostních uzávěrů. Estetika lahví není narušena a současně je zboží chráněno proti .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky