úterý 6. září 2016

Guzzanti gz 26

Thermoelectric dual winecooler with glass door. Cílem značky Guzzanti je nabídnout zákazníkovi nejžádanější spotřebiče pro domácnost v nadstandardní kvalitě, pečlivě zpracovaném, líbivém designu za cenu . Je rozdělena na zóny. Spodní zóna pro červené víno, kde nastavíte teplotu až 18°C. Termochladicí prosklená duální vinotéka. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství.


Elektro, které chcete mít. Nakupujte elektroniku od EURONICS. Atraktivní ceny, hustá síť elektroprodejen, osobní odběr na prodejnách zdarma. Spodná zóna pre červené víno, kde nastavíte teplotu až °C. Veškeré informace o produktu.


Vhodné příslušenství. Hodnocení a recenze GUZZANTI GZ . Hlučnosť spotrebiča činí len dB, teda si. Díky svému elegantnímu černému provedení se stříbrným rámem dvířek představuje vinotéka GUZZANTI GZ vynikající designový kousek, který se hodí do . Voľne stojaca vinotéka GUZZANTI GZ pojme naraz až fliaš s vaším obľúbeným vínom, ktoré môžete umiestniť do piatich chrómovaných drôtených políc. Saved from arukereso.


Recenzie k GUZZANTI GZ prehľadne na jednom mieste. Antybakteryjność: Nie Wyświetlacz: LED Zamek: Nie Kolor: czarny. Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává. Zkuste vybrané alternativní produkty. A Guzzanti GZ Szabadonálló borhűtő egy kétzónás, üveg bor tárolására alkalmas eszköz.


Vinotéka duální Guzzanti GZ Již se . A felső zóna palack fehérbor hűtésére ideális 7–12°C-on, míg. Tekintsd meg a termék információit. Megfelelő kiegészítők.


A, vertikální police - ideální už pro otevřenou láhev, LED . Witryna chłodnicza GUZZANTI GZ – sprawdź opinie i opis produktu. Zobacz inne Witryny chłodnicze, najtańsze i najlepsze oferty. Produkt jest niedostępny.


Chłodziarka GUZZANTI GZ 26. GUGUZZANTI GZ -006. No compatible items with GUZZANTI GZ -006. Tenhle kousek už si ode mě bohužel nekoupíte. Ale nic není ztraceno. The item is not in stock.


Guzzanti gz 26

Robí vám problém nastavenie klimatizácie Guzzanti GZ 54? Neviete, ako klimatizáciu zapojiť,. Výrobek je v kategorii Vitríny a vinotéky. Automobilinis šaldytuvas Dometic-Waeco CDF 26.


Duální zóna chlazení Stylová vinotéka Guzzanti GZ pro milovníky vína a krásných praktických věcí. Maintenance Clean the outside using a soft cloth. GZ -Refrigerator pdf manual download.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky