čtvrtek 15. září 2016

Kempingová konvice

Oceníte i vyjímatelné . Objem hliníkové konvice je litru. Hrnce, pánve, konvice. Konvice s tepelným výměníkem. Velká kempingová konvice. Určení: Trekking, Hiking, VHT, Camping.

Objednáte-li do 12:– zboží odesíláme ještě dnes. Malá kempingová konvice. Menší kempingová konvice o objemu 9ml z hliníku s eloxovaným povrchem.


Lehká kempingová konvička z tvrzeného hliníku. Do kempu, karavanu, základního tábora, . Kompaktní design, nízká hmotnost, dlouhá životnost. Anodizace (též Eloxování) vytváří na povrchu materiálu velmi pevnou a . Pinguin Kettle l.

Skladná konvička z tvrzeného hliníku s pokličkou a skládacím držadlem o objemu 7L. Na povrchu je eloxovaná vrstva s ohnivzdornou a . Použité materiály: Silikon Nylon Nerezová ocel Rozměry: V rozloženém stavu: 160mm Průměr dna x 210mm Š (včetně rukojeti) x 146mm V Ve složeném stavu:. Skladom u dodávateľa — Dodanie 6-pracovných dní. Skvělým společníkem na cesty se vám stane kempingová konvice Cattara v elegantní šedé barvě.


Solidní průměr dna, výška i objem z ní činí ideální prostředek . Tato specifická úprava vytváří na povrchu materiálu velmi pevnou a tvrdou vrstvu. KEMPINGOVÁ KONVICE turistická campingová konvička. Běžná cena 79Kč Cena 63Kč.


Skladná kempingová konvice s tepelným výměníkem o objemu 7L vyrobená z hliníku s eloxovaným povrchem. Závěsná LED kempingová svítilna s karabinou. Primus, cca litr, nikdy nepoužit.


Skladem u dodavatele — Dodání 5-pracovních dnů. Nechybí ani ukazatel hladiny vody a základna otočná o 360°, která umožňuje postavit konvici v libovolném směru. Světelný indikátor informuje o chodu konvice.


MSR Alpine Utensil Set: je kempingová sada určená pro vaření v přírodě na vyšší . Uvařte své espresso během několika minut!

Ideální společník pro znalce, kteří se i na cestách nechtějí vzdát svého espressa. Kempingová skříňka Brunner Mercury Cross LS Square. Kč oproti nákupu na prodejně. King Camp kempingová sada nádobí - ešus Camper 2. Třídílná kempingová sada hliníkového nádobí Camper 2. Technické parametry Materiál Eloxovaný hliník Rozměry ⌀1x 1mm . Svítilna s LED diodami je kompaktní a lehká s praktickým držadlem pro snadné zavěšení. Zobrazit popis kategorie Skrýt popis kategorie.


OUTWELL KETTLE, kempingová konvice , červená. Výrobek je v kategorii Vařiče a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky