čtvrtek 29. září 2016

Indesit dfg 15b10 eu

Marně hledal utahovací řemeny, povaloval se tu pouze kus starého lana. Několika zručnými pohyby jím . Levné boxy na nářadí - velký výběr naleznete online na BauMax. Pojízdný box na nářadí s organizérem. Plechová basa na nářadí 42x20x20cm. Jako všestranný pomocník v dílenských prostorech slouží především k přehledné organizaci materiálu a nářadí.


Indesit dfg 15b10 eu

Masivní odolný kufr pro uchování a přenášení různých předmětů. Kvalitní plechová bedna pod návěs BAWER DUO. Kategorie Nářadí a přípravky údržby Skladovací prostředky Skladování Vozíky.


Zpět na výsledek Vytisknout tuto stranu. BEDNA PLECHOVA NA NARAdi najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Indesit dfg 15b10 eu

Plastové, plechové a hliníkové boxy a kufry na nářadí. Zeptejte se odborníka. Kufr na nářadí je vhodný pro každé řemeslo.


Klasická montážní plechová bedna na nářadí -organizér, box. Uspořádejte si nářadí přesně podle vašich představ. Kufr Asist PRACTIC ALU z odolného plastu disponuje organizéry s průhledným víkem, proto do něj . Kovový box na uložení nářadí vyrobený z ocelového plechu.


Indesit dfg 15b10 eu

Prodám dnes již legendární rozkládací, plechovou basu na nářadí. Krabice je velice lehká a má . Naše cena s DPH: 1Kč. Termín dodání: skladem v e-shopu. Rozkládací montážní skříňka vhodná pro autoservis, dílnu, řemeslníky i domácí . Uzamykatelná bedna na nářadí a jiné vybavení na staveniště nebo do dílny.


Použití: stavební bedna , stavební box, úložný pracovní box, plechová bedna na . Masivní 5-ti dílný rozkládací plechový kufr na nářadí (basa) s možností zamykání. Lze zamknout visacím . Nádoby pro uložení drobných součástek, nářadí či náhradních dílů nakoupíte levně na Ambra. Informace Více informací. Bedna plechová čtvercová. Projděte si inzeráty plechova bedna naradi na inzertním serveru AVÍZO.


Nebo si k nám vložte inzerát zdarma. Kufříky na nářadí koupit o objednat u OBI. Prosím neví někdo, kde by se dala sehnat taková ta plechová bedna na nářadí , která se při otevření za držadla roztáhne na taková patýrka ? Vnější šířka: 8mm Vnější výška: 4mm Vnější hloubka: 5mm Hmotnost: kg . Délka 310mm, šířka 155mm, výška 185mm.


Na nejnutnější opravy. Nahlédl jsem do plechové bedny. Zkosený ukládací box z ocelového plechu s vysokou nosností. Integrovaný rámeček pro vložení etikety. Pro snadné přenášení vybaven rozpěrnou trubkou na .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky