pátek 9. září 2016

Ruční kráječ na chleba

Tescoma Handy kráječ na cibuli je vynikající pro snadné, rychlé a bezpečné krájení cibule, zeleniny, ovoce, ořechů nebo například… 2Kč – 2Kčv 15 . Tradiční ruční kráječ na chleba a pečivo. Přítlačná krytka pro bezpečné krájení. Sklápěcí opěrná plocha pro lepší skladování. Rychlá expedice, doprava zdarma.


Oproti elektronickému kráječi s ním ušetříte za energii.

Krájení je díky ostrému . Ruční Spiromat firmy Westmark je spirálový kráječ zeleniny a ovoc. Starý ruční kráječ na chleba. Tématicky podobné zboží. Upozorním vás, až bude zboží . RETRO RUČNÍ KRÁJEČ NA CHLEBA ATD. Momentálně nedostupné.


Krásné krajíce chleba zvládnete snadno i bez použití elektřiny. Tloušťka je nastavitelná, ostrá nerezová.

Pevná kovová konstrukce stroje je zárukou, . V dnešní moderní a uspěchané době si neustále snažíme zpříjemnit a urychlit práci v kuchyni. Měla jsem ruční , který jsem používala denně a nyní se rozbil. Ruční kráječ na česnek CULINARIA mini usnadní krájení česneku, silice nedráždí.


Jsem na něj zvyklá od děctví. Jednání o ceně možné. Kyjov, Jihomoravský kraj‎. Prodám plně funkční ruční retro kráječ. Location is approximate.


Kč (Cena bez DPH: 82Kč). Většinu zboží zasíláme okamžitě. Až stejných hranolek na jednou. K odběru v prodejnách.


Elektrické kráječe jsou ideální na krájení chleba , sendvičů nebo sýra, masa a masových výrobků. Poskytne vám profesionální nakrájený produkt, s přesností a. Nářezové stroje na krájení chleba , sýrů, šunky, salámů, kráječe chleba a knedlíků. Robustní spolehlivý kráječ chleba a dalších potravin má nastavitelnou šířku krájení dle požadavků. Inzerát je již bohužel neaktivní.


Daruji starý ruční kráječ na chleba viz foto.

Nové inzeráty v kategorii (Dům a zahrada). Charakteristika: Práce se zabývá analýzou struktury objektu řešení, a to ručním kráječem chleba. Uvádí cíl elaborátu, i jeho zadání. V rámci vypracování si všímá. Beckers ITALY FVruční kráječ ovoce a zeleniny.


Velkokuchyňský kráječ zeleniny a ovoce s tvrzenými noži z ušlechtilé oceli na výrobu plátků - tloušťce mm, . Univerzální kráječ na chléb Traditionell. Díky ostrému noži je krájení velice snadné a ušetříte za energii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky