středa 21. září 2016

Rohové poličky do koupelny

Vyberte si koupelnovou polici, na kterou se pohodlně vejde všechna vaše kosmetika tak, aby byla pořád po ruce. Bílá teleskopická nástěnná polička do koupelny Wenko Easy. Samodržící rohová polička Wenko Vacuum-Loc, nosnost až kg. U nás naleznete poličky do koupelny rovné, rohové , skleněné, drátěné atd.


Pestrý výběr nabízí Sapho a stylové vyrábí Grohe. Splní všechny vaše představy.

Praktická rohová polička o velikosti 220x220xmm, má v domácnosti praktické využití, například při . Mít vše pro ruce šetří čas. Háčky pro uchycení na zeď jsou součástí balení. Praktické rohové poličky z kovu i skla šetří místo a elegantně doplňují prostor. Koupelnové rohové poličky.


Drátěná police rohová trojitá, s lepícími háčky . Díky praktické přísavce se systémem Bestlock je uchycení snadné a bez vrtání. Jednoduchá drátěná konstrukce je vhodná do každé . Velmi jednoduchá instalace.

Vyberte si kvalitní skleněné rohové poličky do koupelny od českých i zahraničních výrobců za skvělé ceny. Aqualine CHROM LINE drátěná police dvojitá, chrom. Praktické nerezové poličky do koupelny pro uspořádání všech potřebných věcí.


Elegantní rohová koupelnová polička se třemi patry bude praktický i stylový doplněk do každé koupelny. Tato polička značky Marex Trade zajistí dostatek místa . Dostupné ve barvách: Bílá, . Poloměr skla poličky 2mm. Drátěný systém nejen do koupelny a sprchy , ale i kuchyně díky praktické. Nimco drátěná dvoupatrová rohová polička k vaně a do sprchového koutu OP . Rohová polica FTD253. Nástenná polica priehradky 54x44x26cm chróm rating (2) Ešte nebolo hodnotené.


Dobrý den, děkujeme za Váš dotaz. Bohužel takového výrobce otočné rohové poličky nemáme v nabídce. Dávkovač na mydlo, kozmetické zrkadlo, závesné poličky , pohárik na kefky a ďalšie sady.


Právě si prohlížíte zboží značky Novaservis na e-shopu ELPOS- koupelny. OBI Krúžky na sprchový záves priesvitné, ks. OBI Sprchový záves Mary 120 . Polica KOSTA rohová chróm.


Designová nástěnná koupelnová police z plexiskla.

Ideální na odkládání sprchových gelů, šampónů, kartáčků a koupelnových . Košíkové poličky lze rychle demontovat a znovu použít s novým adaptérem BK-2. Sklo rohové poličky Samostatná skleněná polička. Náhradní čiré sklo k rohové poličce ze série Novatorre a 7. I vaše koupelna si zaslouží trochu pozornosti.


Série, Novaservis Novatorre. Díky modernímu designu se hodí do . Je rohová , vyrobená z pochromovaného kovu, vhodná do každé koupelny i .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky