úterý 20. září 2016

Hrnec na šunkovar

Materiál: kvalitní nerez. Do hrnce nalijete vodu a vložíte do něj šunkovar. Naplněný šunkovar se vloží do hrnce, do kterého následně přidáte vodu. TESCOMA PRESTO, s teploměrem.


Hrnec je vyrobený z kvalitního nerezu. Lze mýt v myčce na nádobí. Rozměry: objem l, pr. Detailní popis produktu. Vhodný na všechny typy spotřebičů včetně indukce.


Parametry a popis produktu. Prozkoumejte nástěnku Recepty- šunkovar , pomalý hrnec , Tescoma uživatele hatleov, kterou na Pinterestu sleduje 1lidí. Podívejte se na další . Vysoký hrnec řady Premium se svými rozměry skvěle hodí pro přípravu šunky v šunkovaru, ale i pro vaření chřestu, špaget a jiných těstovin.


Speciální nerezový hrnec na vodní lázeň pro šunkovar kg. Tento vysoký hrnec se skvěle hodí pro přípravu dušené šunky v šunkovaru. Nerezový hrnec na šunkovar průměr cm.


Tescoma je vynikajúci na prípravu domácej šunky, s univerzálnym. Recept je pro šunkovar o velikosti na až kg šunky. Orion Vysoký hrnec na šunkovar , l. Připravíme si hrnec s vodou, do něj ponoříme šunkovar a dusíme při teplotě až °C cca hodiny . Dobrý den, potřebuji znát přesné rozměry hrnce.


Hrnec na šunkovar

Vnitřní průměr hrnce a vnitřní výška hrnce bez pokličky ( bez vložky). ORION a hrnec na šunkovar platné do: 31. Vysoký nerezový hrnec se skvěle hodí pro přípravu - dušení šunky v šunkovaru, pro vaření chřestu, špaget. Ať už zvolíte hrnec na těstoviny či hrnec pro vaření v páře, s WMF nikdy nešplápnete vedle. Naplnený šunkovar sa vloží do hrnca, do ktorého následne pridáte vodu.


Hrniec je vyrobený z kvalitného nerezu. DELÍCIA s OVýhodami. Skvělé pánve, šunkovar , rustikální nádobí nebo keramická forma na velikonočního beránka?


Maso se díky vytvořenému lepidlu na povrchu masa perfektně spojí a pevně drží. Tak, jak se k sobě přilepí maso, přilepí se i k nerezi. Po dokonalém vychlazení .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky