pondělí 26. září 2016

Jika olymp umyvadlo

Jika olymp umyvadlo

Jika OLYMP umyvadlo 5mm. Obrázek není dostupný. Fotografie produktů slouží pouze k ilustrativním účelům.


Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte . Jsou určena pro ty z nás, kteří . Umyvadla této série mají krásný a čistý tvar, je prostorné díky odkládacím plochám i šířce, dostatečně hluboké, je chytře a přitom. Místo prodeje : Praha 2Změněno: dnes. Pojezdy zásuvek s brzdou a dojezdem. Plnovýsuvné pojezdy zásuvek zabezpečují snadný přístup . TECHNICKÉ PARAMETRY: Šířka: 4mm.


Jednoduché čisté linie, měkce zaoblené hrany. Koupelnu lze celou mít v jednom stylu. Tento produkt už bohužel nemáme v nabídce.


JIKA svoji koupelnovou sérii OLYMP definuje jako praktickou s jednoduchou elegancí. Je určeno pro ty z nás, kteří nemají dost místa na velké umyvadlo. Umývadlo bez otvoru na batériu. Cena po slevě 8Kč vč. Rohové umyvadlo Olymp v šířce 5mm zabere v dispozici koupelny minimum prostoru.


Zobraziť všetky kategórie. Ako správne vybrať umývadlo ? Výber umývadla určuje tiež celkovú atmosféru kúpeľne - existujú umývadla v . Nově přehlednější a rychlejší. Vhodně ho doplní rohový pojízdný kontejner stejnojmenné série. Objevte nápady na téma Olympia. Nová série OLYMP DEEP sází na neskonale příjemné pocity, jaké vyvolává dotyk struktury dřeva i nevtíravé.


Značka JIKA je díky kvalitě, širokému sortimentu a perfektnímu servisu ideální. JIKA OLYMP SKŘÍŇKA POD UMYVADLO CM . Nalezeno: produktů. Porovnejte si ceny z mnoha obchodů v ČR. Litujeme, na tuto frázi jsme nic nenašli.


Všeobecné podmínky pro užívání Kontakt.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky