úterý 6. září 2016

Bílá polička na zeď

Nástěnná polička P-0WTbílá sada ks Autronic . Součástí balení jsou šrouby a hmoždinky pro uchycení poliček do zdi. Doprava po celé ČR ZDARMA! Hledáte poličky na zeď , které se budou hodit do vašeho interiéru?


Polička na obrázky AGEDRUP 60xbílá.

Vaší domácnosti novou energii. Designová police na zeď - bílá - model 26. Možná však jen hledáte něco, co by oživilo prázdnou, nudnou zeď. Regály a police Nástěnné police mile oživí holou zeď a nabídnou výsostné místo.


V naší nabídce najdete mnoho poliček na stěnu ve všech rozměrech, v mnoha. Závěsná polička na stěnu je vyrobena z MDF desky. Materál je vysocekvalitní MDF a svrchní vrstva je bíle lakován, jádro je z masivu z. Skladem – můžete mít 23.

Máte holé zdi, které byste rádi doplnili poličkou na květiny a rodinné fotografie? Polici je možno zavěsit na zeď nebo na závěsný panel ze stej. Nezapomeňte na skvělé závěsné police na zeď bílé , budou se vám hodit. Police provence bílá KAMIR KSMB01. Dáte přednost bílé , dřevěné či kovové?


A máme i sadu poliček! Levné police a poličky - velký výběr naleznete online na BauMax. Tuto poličku oceníte zejména pro její praktičnost. Ať už ji využijete v kuchyni, koupelně nebo třeba dětském pokoji, budete mít všechny věci umístěné na jejích.


Balení obsahuje poličku , kovový držák, šrouby a hmoždinky pro uchycení. Nosnost poličky je 5-kg podle druhu zdiva. Inzerát byl odebran z oblíbených. Bílá polička police foch zaoblené hrany 3ks. Masivní mangové dřevo.


Pořiďte si už teď stylové závěsné police na zeď bílé na příští sezónu. Nástěnné poličky PP-0WT matná bílá Sada moderních nástěnných poliček barvy matná bílá.

Sada obsahuje 3ks poliček různých velikostí. Nábytek - Policka bazar. Obývací stěna Salsa bílá - DOPRAVA ZDARMA PO CELÉ ČR ! Bílá nástěnná police BERLIN z MDF, PVC a kovu v praktickém balení po kusech vypadá na zdi hned dvakrát lépe. Materiál je ekologický a zároveň je odolný vůči vlhkosti.


Jednoduchý bílý vzhled se snadno . Máte doma prázdnou nevyužitou zeď , ale obraz ani fotografii na ni věšet nechcete? Vkusná polička na stěnu z odolných ekologických MDF desek. Využití na menší předměty i jako dekorace pokoje.


Závěsné police a poličky na zeď v moderním i klasickém stylu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky