čtvrtek 15. září 2016

Spiralizér tescoma

Se spiralizérem HANDY připravíte snadno a rychle druhy ozdobných spirál ze zeleniny nebo ovoce. Možná jste si kvůli efektnímu a snadnému krájení syrové zeleniny v minulosti koupili spiralizér. Je vynikající pro přípravu nudliček, špaget. TESCOMA spiralizér HANDY, čepele. Odkazy na odborné recenze.


Kompletní informace k výběru. MATERIÁL: Vyrobeno z odolného plastu, čepele z prvotřídní nerezavějící oceli. Dárek Akční Akce do 16.


Tenké nudličky z červené řepy nebo mrkve, dlouhé okurkové i cuketové špagety, spirálové plátky z ředkví a ředkviček. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. So spiralizérom HANDY pripravíte ľahko a rýchlo druhy ozdobných špirál zo zeleniny alebo ovocia. Vynikající pro přípravu nudliček, špaget a spirálových plátků. Pokud máte na mysli takové to vyřezávátko na zeleninu tak mrkněte do sortimentu tescomy.


Spiralizér druhy čepelí z nerezové oceli, příkon 100W. Parametry a popis produktu. Zanechte odpověď Zrušit odpověď na komentář. Na Biano najdete přes ​6struhadel, kráječů. Usnadněte si vaření s designovými pomocníky.


Konečně je tu pořádný spiralizér ! Výhody: nepoužívané čepele sú bezpečne uložené v zásobníku spiralizér je perfektne skladný odolný plast čepele . Celkem hodnocení). Inzerát je exspirovaný. Tescoma Struhadla do vaší kuchyně. Vybavenie domácnosti.


Vynikajúci na prípravu rezancov, špagiet a špirálových plátkov zo zemiakov, cukiet, uhoriek, mrkvy, červenej repy, jabĺk, hrušiek a pod. Tri čepele z prvotriednej . Aby sme na vás mohli cieliť ďalšiu reklamu, prosím dajte nám súhlas na ukladanie cookies. Srovnání spiralizéru a škrabky pro tenké nudličky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky