pondělí 12. září 2016

Hrací skříňka s baletkou

Co vše ukrývá za poklady? Hrací šperkovnice s tančící baletkou od firmy Djeco. Velké poklady malých.


Po otveření se rozezvučí . Postavičky se roztančí dle melodie, která začne hrát po natažení skříňky klíčkem.

Hračku, kterou rodiče znají ze svého dětsví s . Krásná šperkovnice s baletkou a romanticky jemným designem. Uvnitř skříňky najde svoje místo velké množství . Hrací skříňka – balerína Výrobek je dekorace. Dětská šperkovnice a hrací skříňka s tančícím pohádkovým koníkem. Blanka skrývá nejen baletku v růžových šatech, ale i dětské šperky, korálky . Uvnitř špekovnice je zrcátko a baletka , která po natažení klíčku tančí a hraje.


Krásná hrací skříňka na šperky s motivem baletky ,vyplněná lesklým saténem.

Jakmile je šperkovnice otevřená, začne se baletka otáčet a zazní melodie z Labutího . Hudební skříňka baletka je na natahování, po natažení začne hrát krásnou melodii - nevyžaduje baterii. Hudební šperkovnice Atmosphera je vyrobena na míru pro vaši malou princeznu! Tato kartonová šperkovnice obsahuje balerínu ( baletku ), která se po otevření . Sada obsahuje: Mycí gel pro děti na tělo i vlásky Baby (Head To Toe Wash Rich Moisture) 2ml Hydratační tělové mléko pro děti Baby (Rich Moisture Lotion) . Zavírací hrací skřňka s baletkou vyobrazená na jevišti s oponou a malou ovečkou bude pro radost i na . Velikost cca x 1x cm. Nedílnou součástí malých dívek pro všechny jejich poklady je tato krásná hrací skříňka s tančící baletkou. Probíhá načítání čekejte ! Skříňka ve tvaru srdce s tančící baletkou.


Litujeme, prodej výrobku skončil anebo je dočasně nedostupný. Pro všechny malé parádnice, které si potřebují uschovat svoje poklady na bezpečné místo. Cena bez DPH: 2Kč. Původní cena: 2Kč.


Rozměry skříňky jsou 13x13xcm . Kč 3Kč včetně DPH.

Hodnotenie produktu:. Mírné stopy užívání na povrchu, . Růžová šperkovnice je skvělým gadgetem pro každou mladou dívku. Překrásná hrací skříňka a šperkovnice na všechny dětské poklady. Po natažení klíčku přehrává příjemnou melodii a baletka uvnitř se začne otáčet. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů hrací skříňka.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Na Biano jsme pro vás vyšperkovali přes 3organizérů a šperkovnic, ve kterých nebudete muset nikdy hledat. ISO Šperkovnice hrací skříňka s baletkou , . Upřesnit výběr produktů. Nejprodávanější, Nejlevnější .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky