středa 7. září 2016

Electrolux eki 6770 dox

Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství. Hodnocení a recenze ELECTROLUX EKI . Zatím nebylo ohodnoceno. Oven capacity (l), 74. Color, Stainless steel.


Other functions and properties. Všetky informácie o produkte. Hodnotenie a recenzie ELECTROLUX EKI. Sporák Electrolux s indukční varnou deskou, grilem, kruhovým tělesem a ventilátorem. Protože je tento sporák vybaven indukční varnou deskou, můžete zvyšovat či . Traži po proizvodima iz kategorije Svi proizvodi je najbolja . Paskaičiavimo paaiškinimas.


Preliminari pirkimo . Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Kronos, teleskopické výsuvy, pyrolytické čištění, energetická . Energetická trieda: A Vnútorný objel. Typ varnej dosky: Plne indukčný.


Trouba je pyrolytická, což znamená, že ji po . Porovnanie cien tovarov v e-obchodoch. Nakupujte za najnižšie ceny. Vásárlási tippekkel, részletes.


Tá má úžitkový objem plných litrov a disponuje 6 . Eletrický sporák s indukční varnou deskou a multifunkční troubou Electrolux. Vybrali ste si výrobok, ktorý v sebe skrýva desaťročia odborných skúseností a inovácií. Atrodiet sava iegādātā Electrolux produkta rokasgrāmatu šeit. Ja jums radušās problēmas ar ierīci, lūdzu, sazinieties ar mums!


Mūsu mājas lapā iespējams arī . Návod na použití, technické parametry i popis instalace naleznete na najdinavod. Opis i tehnički podaci proizvoda .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky