pondělí 4. února 2019

Strouhač moulinex

Elektrické strouhače a sekáčky. Sekáčky a elektrické strouhače pro snadné zpracování surovin! Protože chápeme, že bez některých věcí se neobejdete, otevíráme pro vás výdejní místa DATART. Máme pro Vás náhradní díly a příslušenství pro strouhač MOULINEX Fresh Express. Nabízíme kónické struhadla, pěchovadlo a další náhradní díly a . Sledujte nayelektrodom.


Nemusíte mi tedy v kuchyni i další speciální strouhač zelí apod. Pulzní spínač: Ne Ovládání: elektronické-tlačítkové. Popis: elektrický strouhač-málo používaný,.


Zboží skladem zasíláme okamžitě. Připravte rodině nebo . Podívejte se na uživatelské hodnocení a recenze. Hledáte fresh moulinex?


Strouhač GFERRARI sýrů, oříšků a jiného, roky starý, nepoužívaný, plně funkční, originál. Slevy na značku MOULINEX. Struhadlo plátkovací hrubé- strouhač kuželový pre. Dejte sbohem pracnému strouhání na jemno, či na hrubo a pořiďte si nový . Výrobce: Bosch Electrolux Eta Kenwood KitchenAid. Kráječ Speciální kráječ a struhadlo na ovoce a zeleninu Může krájet, řezat a strouhat Dodávané příslušenství: 5 . Větší pestrost díky strouhacím nástavcům pro jemné a hrubé krájení, plátkování, strouhání a . Make sure this fits . Náhradní díly a příslušenství pro strouhač MOULINEX Fresh.


Akúkoľvek zeleninu za vás nakrája behom. Moulinex DJ7Fresh Express Chopper and Slicer for sale. Durations, : 1:Min. Ad : 2013-10-(09:42:40).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky