středa 27. února 2019

Degustační sklenice

Vyrobena z pevného bezolovnatého křišťálového skla. Sklenice pro degustaci nápojů. Na našem eshopu lze objednávat i po jednotlivých kusech. Vychutnejte si víno z kvalitních křišťálových sklenic!


Dostupnost: vyprodáno. Set dvou sklenic na bílé víno Château Baccarat má silně estetický a moderní design, který odborně prolíná formu s . Sada 6-ti degustačních sklenic na víno z oblíbené kolekce Colibri. Vůně vína se díky tvaru uvolňuje pomaleji, o to však intenzivněji než v jiných skleničkách. Degustační sklenička Cubaney.


Obje2mlMožné dekorace: . Pohár GASTRO slepá degustace-nástřik. Množství v balení, ks. Jeden z nejoblíběnějších produktů značky Schott Zwiesel. Tvar dokonale umožní nápoji . Set sklenic na degustaci vína Expert Tasting.


Degustační sklenice

Napadlo vás někdy, že by dokázala sklenička umocnit požitek z pití brandy a přiblížit jemné vonné i . V dnešním konzumním světě by mělo vychutnání si nápoje představovat vždy zážitek z konzumace s povědomím o . Jednoduchá flétna na sekt Kvalita přetrvává i po . Oproti strojově vyráběným sklenicím je každý kus originál jehož kvalita je nesrovnatelně vyšší. Amber Glass G1je čirá. Pokud milujete kvalitní koňaky, rumy nebo whisky. Rostoucí obliba lihovin, zrajících v dubových či ovocných sudech, . U nás nakoupíte vše pro gastronomii!


Sada degustačních skleniček na stopce z bezolovnatého křišťálového skla vhodná na pálenku, destiláty. Díky příměsi titanu přidávané do skloviny se sklenice. Největší široká řada sklenic značky Arcoroc. Zde najdete vhodnou sklenici pro . Dárkové balení degustační sklenice s barevnou škálou barvy piva.


Degustační sklenice

Brno - osobní odběr a . Detailní popis produktu. Klasická degustační sklenička na víno z českého foukaného bezolovnatého křišťálového skla. Vhodná pro běžné i profesionální použití. Gold Cock degustační sklenice. Její tvar je prověřen dlouhými roky degustátorské práce.


Kvalitní degustační sklenička na víno od předního českého výrobce skla. Jednoho dne se možná dočkáte situace, kdy přijdete na degustaci nebo na návštěvu a posadí vás za stůl, kde bude několik různých sklenic. A proto doufame ze tyto skleničky vám prinesou opojivý zažitek z vychutnavaní vaseho vína. Bez kalibrační linky. Kónický tvar, jemné hrdlo sklenice.


Degustační sklenice

Symbióza estetiky a funkčnosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky