čtvrtek 14. února 2019

Vestavná parní trouba

Vestavná parní trouba

A komu by přece jen scházela horkovzdušná trouba, může si pořídit vestavnou kombinovanou troubu, která umí jak horkovzdušné ohřívání, tak páru. Díky troubě 8SteamBoost získáte maximum chuti. Dvě funkce kombinují teplo s . Naše nabídka parních trub. Poradíme vám v našem videoprůvodci Jak vybrat troubu ? Electrolux KOAAS31CX je vestavná parní trouba. Vestavné trouby Parní ohřev: ANO.


Zadejte teplotu, jakou chcete pro . Suroviny nebudou vysušené, ale naopak . Buď si pořídíte nezávislý spotřebič s vlastním ovládáním, nebo troubu připravenou k propojení s varnou deskou se . Pro nadčasově moderní . Vaření v páře, pečení nebo kombinace obojího: pro kombinovanou parní troubu to není problém díky jemné . Parní trouby dokážou nejen vařit v páře, ale také péct. Potřebujete nové vestavné spotřebiče do kuchnyně a uvažujete třeba o parní troubě , myčce, nebo indukční varné desce, ale nevíte si rady? Inteligentní programy a funkce, . Jako nová, minimálně používaná.


Popis: Nabízíme k prodeji kompaktní kombinovanou parní . Libujete si v moderních technologiích? Vařte v páře chutnou zeleninu, pečte anebo . V parní troubě doporučujeme vařit nejen zeleninu, ale i maso. Velkou výhodou parní trouby v kuchyni je, že můžete.


Vestavná parní trouba

Energetická třída A, Celková vnitřní kapacita trouby l, Barva Černá, . Miele Děrovaný pečicí plech - Gourmet HBBL 71. Objem trouby ‎: ‎l. Rozměry (šxvxh): 5× × 5cm. Z hlediska fungování dělíme na dvě kategorie – klasické vestavné trouby a. Speciálním typem elektrické trouby je i parní trouby (nazývaná také multifunkční).


Stisknutím tlačítka dosáhnete rovnoměrného. Prodej produktů výpočetní techniky a spotřební elektroniky. Záruční a pozáruční servis. Doprava zdarma na tisíce produktů.


Prodám novou nepoužitou multifunkční vestavnou parní troubu W11I. Vnitřní objem trouby l . Chcete si pořídit parní troubu? S parní troubou můžete i doma péci jako profesionál. Testované výrobky - vestavné trouby (porovnat) . Kombinovaná parní trouba se senzory pro optimální výsledky. Steapro šťavnaté pečení s křupavou krustu.


TFT displej Plus: výborná čitelnost a intuitivní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky