úterý 19. února 2019

Pánev banquet

Pánev banquet

OBI dřevěná bedýnka Gramon se hodí k volnému a individuálnímu zařízení obývacího pokoje a ložnice. Tuto dřevěnou bedýnku můžete použít jako poličku na . Bedna na lahví s logem Châteauneuf du Pape. Kazeta na víno průhledné víko. Zavírací dřevěná bedýnka na jedno víno.


Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů bedynky. Nebo zadejte inzerát. Povechová úprava lak. Dřevěný stojan vyrobený z borovice. Stojan se zavěšuje na zed.


Bedýnka od Château-Haut-Brion jako vzpomínka na vaši první záchrannou misi. V té bedýnce nebyly lahve s vínem, . Vánoce se opět blíží a vy si lámete hlavu, co originálního letos vymyslet? Máme pro vás tip – inspirujte se přírodou a darujte . V ceně každé bedýnky je: ručně vyrobená dřevěná bedýnka , výplň bedýnky , celofán, stuha, případně věnování a balné. Kvalitní dřevěná bedýnka na víno je skvělý obal na vína z vinařství Ca di Rajo.


Maloobchodní a velkoobchodní partner v oblasti dovozu a prodej vín. Tato bedýnka je vhodná pouze pro ks láhve a příslušenství nebo jiný. Vinařství: Tanzberg obje0.


Stylová dřevěná bedýnka na lahví s výřezem ve tvaru lahve na víno. Dřevo má patinu dubu, každý kus je originál. Po stranách jsou otvory na ruce pro.


Krabice na víno , přepravka na víno , dřevěná krabice. Výrobce: Truhlářství Zimny Kód zboží: VN 074-A Informace o výrobku: Laťová přepravka malá. Druh: obaly na láhev.


Tubus na víno dýha světle hnědá. Rozměry: 356x260x1mm. Materiál: Masiv borovice. Hmotnost krabice: kg. Minimální množství: ks.


Pánev banquet

Tyto pracně řezané dřevěné bedny jsou z Albacia Wood. Dárková dřevěná bedýnka na víno s různými názvy vín. Složíte do nich víno , hračky, časopisy nebo cokoliv dalšího. Zvlášť když postavíte třeba tři dřevěné bedýnky na sebe a vytvoříte tak regál s policemi. Přihlášení do e-shopu.


Váš košík je prázdný. Přidejte do něj například některé z našich vín. Kolo l zlacené, dřevěná bedýnka. Vína hrdá na svůj původ.


Esschert Design využívá návrhů evropských. Bedynka na vino drevena rozeviraci. Potěšte se s kvalitní dřevěnou krabičkou na víno a naplňte ji .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky