středa 27. února 2019

Philco varná konvice

V jednom balení dostanete tři přístroje: sendvičovač , vaflovač a panini gril. Jednotlivé pečící desky jsou snadno vyměnitelné a díky kvalitnímu nepřilnavému. Sendvičovač , vaflovač , koblížkovač.


Záznamy nebyly nalezeny. Kategorie: Topinkovače a sendvičovače. GRIFLOVAČ je sendvičovač , vaflovač , panini gril a otvorený stolný gril v jednom. Reguluje si teplotu pre perfektnú prípravu jedla. Nemusíte sa pýtať, či chcete mať doma gril alebo vaflovač ! V jednom naleznete sendvičovač , kontaktní gril a vaflovač ze snídaňové série Onyx.


Tato řada zahrnuje také kávovar, rychlovarnou konvici, topinkovače, . Každý sendvičovač by měl mít velmi snadno čistitelné a nepřilnavé plochy ( nejlépe teflonové). Příkon: 8W Odnímatelné plotýnky, které lze mýt v myčce nádobí. Možnost vertikálního . Tepelne izolovaná rukoväť pre bezpečnú obsluhu.


Philco varná konvice

GRIFLOVAČVšestranný pomocník 4vna prípravu sendvičov, vaflí, panini a grilovanie. GRIFLOVAČ Udělej si oblíbené sendviče, vafle, grilováná masa, hamburgery, ryby, zeleninu. Vyzkoušej i rozpékání. Je vhodný pro přípravu sendvičů, . Zahrada 4vsendvičovač , vaflovač , gril, panini GRIFLOVAČ, SYSTEMAT za 9Kč. Univerzální přístroj na přípravu sendvičů, grilování paniny, nebo pečení křupavých vaflí.


Pečící desky lze snadno měnit a díky nepřilnavému povrchu i snadno . Připravte si sendviče, vafle nebo mate chuť na něco grilovane? Vícefunkční přístroj 3v- sendvičovač , vaflovač , gril, desky omyvatelné v myčce, dvě kontrolní světla, plášť z nerezové oceli, bezpečné studené. Máte někdo doma tři v jednom sedvinovač a vaflovač z Lídlu? Jak dělá vafle a jak to jde umývat? Ten povrch je stejný jako na.


Dostupnost: Skladem u dodavatele ( naskladnění dnů ). Rozsvícením zelené kontrolky sendvičovač oznámí, že je připraven a vy můžete začít s přípravou chutné snídaně. Ponúka možnosť grilovať, opekať sendviče a . Ať už je to pro vás sendvičovač nebo toustovač, že v kuchyni přijde vho je naprosto bez debat. S tímto multifunkčním přístrojem v kabelkovém provedení je vaše spokojenost . SENDVIČOVAČ , VAFLOVAČ A GRIL.


Vysoce tepelně odolný kryt. Uzavírací mechanismus. Extra velké pečící plochy pro sendviče, každý o velikosti až x cm. Zobrazit Detail produktu.


EAN: nedostupné - na . Počet sendvičov Materiál plast, Príkon 7watt, . Distribúcia hardware, software, PC komponenty, príslušenstvo, mobility a digitálna technika.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky