středa 6. února 2019

Plastový sud na vodu 300l

Barel je v půdorysu kruhový, kónický s rozměry: d. Používá se zejména pro sběr a uchování . Hodnocení produktu:. NADROZMĚRNÁ ZÁSILKA . Nohel Garden sud na dešťovou vodu s víkem zelený 3l. Kónický plastový sud Rain, 3l.

Ještě nebylo hodnoceno. Sud na vodu GARANTIA 3l hranatý vč. Součástí je víko a kohoutek. Díky svému tvaru je sud stabilní.


Kohout je vložen uvnitř sudu a musí se namontovat, jelikož . Je vyroben z kvalitního ABS plastu, který garantuje vysokou . Aktuální skladová dostupnost volných kusů v eshopu. Plastový barel s víkem a ventilem. Eshop (ks), Stav, Na cestě.

Nespornou výhodou sudů je jejich pevnost a také zelená barva díky které . Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů sud na vodu. Nebo zadejte inzerát. Inzerát byl odebran . Odolává venkovním vlivům. Lze používat s kohoutem i bez kohoutu. Nadrozměrná zásilka, je nutné zvolit přepravu Toptrans.


PH s kohoutkem a víko. K sudu je dodáván plastový kohoutek, mosazný možno dokoupit. Spodní část slouží jako zásobárna dešťové vody. Horní část může sloužit jako květináč na bylinky . Zahradní plastový sud na vodu 500L.


Prodám plastové sudy. Materiál, ze kterého je sud na užitkovou . Celý popis a technické parametry. Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává.


Nádoby na kapaliny ( vodu a ostatní). Najdete zde i plastový sud na pevné látky.

Tisk Zeptat se Sledovat Sdílet . Coveris plastový sud na dešťovou vodu s víkem . Nádrže na dažďovú vodu online od Merkury Market. Podstavec pre zásobník na dažďovú vodu IBAS S411. Sud s ventilom a vekom plastový zelený. Dec plastový sud na vodu.


Specifikace: horní průměr vnější: 8mm . NDV-3nádoba na dešťovou vodu 300L již od od 6Kč. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Velký výběr naleznete online na BauMax.


Detailní popis produktu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky