čtvrtek 14. února 2019

Kelímky na dezerty

Volné ruce při sprchování. Jednoduše si namontujte držák sprchy či sprchové hlavice, zpříjemněte si sprchování a zvýrazněte moderní styl své koupelny. Zásadní filozofií společnosti hansgrohe je nabízet zákazníkům vždy nejvyšší kvalitu. Držák je určený pro pevnou sprchu konický tvar délka držáku - 165mm materiál - kov.


Zpět na předchozí stránku.

Produkty z této řady. Nezbytným doplňkem pro instalaci hlavové sprchy tvoří držák hlavové sprchy. Můžete si vybrat z držáků hlavových sprch pro instalaci ze stropu a hlavně pro . SplashWorld Venus Beach, Hammamet Picture: držák na sprchu v dezolátním stavu. Posuvné tyče a držáky sprch.


Jde o český výrobek . Podržte svou ruční sprchu na uzdě.

Nástěnný držák na sprchu se svými různými tvářemi. Domů koupelny - sprchy. MARO - voda, topení, plyn, koupelny, náhradní díly.


IKEA - TISKEN, Držák na ruční sprchu s přísavkou, bílá, Montáž jedním přitlačením – očistěte povrch stěny a přitlačte. Není potřeba žádné nářadí. Nabídka držáků sprch německé značky Hansgrohe. Obchod se zaměřením na koupelny.


Specializace: obklady, dlažby, vany, vodovodní baterie, sprchové kouty, koupelnové doplňky, stavební chemie. Držáky sprchy dle typu: Sprchové hadice. Praktický nástěnný polohovatelný držák na ruční sprchu Cubito od známé společnosti Jika, je díky své. JIKA Přípojka sprchové hadice s držákem Cubito . Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů držák sprchy. Držák sprchy - uchycení pomocí otočného kolečka, pochromováno.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Pevný držák s vyústěním. Stabilní a minimalistický držák pro ruční sprchu se spodním vyústěním.

Jak už název napovídá, je tento produkt ideální pro kombinaci . Zobrazení zboží E-shopu: DlaždicovéŘádkové. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Euphoria 1Mono je spolehlivá ruční sprcha , která zajistí přesně to, co od ní očekáváte – dokonalou sprchu. Kromě toho ji můžete také používat . Praktický držák značky Timelife najde v koupelně své uplatnění zejména jako doplněk ke. Detailní informace k výrobku: Kloubový držák na sprchu , PVC, chrom (SP202).


VIKING Hlavní technické parametry: popis: 1funkční hlavice, držák na sprchu , hadice . Povrchová úprava: chrom. Parametry hlavní název promo: velká sprchová sada doplňující parametr: 1funkční hlavice, držák na sprchu , hadice 150cm, držák na mýdlo . Hansgrohe Porter C držák sprchy , pro hadice s kónickou matkou , vhodný pro všechny ruční sprchy. Pravidelné akce a slevy na Sprchové tyče a držáky sprchy. Na samotné tyči se nachází držák na mýdlo a hadice s ruční sprchou, která má funkcí. Sada na uchycení je součástí balení.


Ohodnotit: hvězdičky. Tato kategorie nemá žádné podkategorie. Filtrovat dle značky. Vybrat vše Zrušit vše. Mosazný držák na ruční sprchu v antickém bronzu.


Celková výška držáku 70cm. AddThis Sharing Buttons.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky