úterý 19. února 2019

Lednice s vinotékou

Nerezová lednice se samostatným mrazákem stála vedle vestavného sporáku s vinotékou. Dřez byl prázdný, linka čistě utřená a kolem trouby měl Dan pokojové. Americká chladnička s vinotékou.


Volně stojící lednice – samostatně stojící chladničky s mrazákem dole nebo nahoře. Domácí vinotéky, lednice na víno, chladnička LIEBHERR. Samozřejmostí je osvětlení, které je zvlášť u modelů s průhlednými dveřmi velmi efektní.


Na dveřích chladničky je integrovaný SoftSystem, který tlumí pohyb při uzavírání dveří. NoFrost pro mimořádný komfort. Může vás také zajímat: stříbrná, postel s čelem, zrcadlo s osvětlením, lednice, stříbrná lampička, zrcadlo s ozdobným rámem, . Lednice je dodávána v . Kvalitní lednice s vinotékou značek HUMIBOX, PHILCO, HAIER a MIELE pořídíte výhodně a se zárukou v online obchodě Winehouse. Maximum prostoru s maximálně bezpečným výkonem nabízejí americké. Při ubytování rodiny s dětmi do let v rodinném apartmánu zohledňujeme věk dětí,.


Pokoj byl parádní s vlastní vinotékou na pokoji a příjemnou matrací. Určitě si s vinotékou vestavěnou v kuchyňské lince ušetříte práci s utíráním prachu. Zároveň není pravdou, že by byla údržba vestavných vinoték náročnější.


Vinný sklípek s vinotékou jen pro hosty penzionu. V penzionu je recepce s drobným prodejem, restaurace, terasa s krbem, altán, dětské hřiště, bowlingová herna, noční bar, vinný sklípek s vinotékou. Siemens, velká lednice s vinotékou , klimatizace.


Služby: Součástí penzionu je vinný sklep s vinotékou - jen pro hosty penzionu ( možnost ochutnávky vína), venkovní posezení u krbu, možnost grilování, úschovy. Voľne stojaca chladnička, Side by side chladnička s vinotékou , Troje dvierka, Sklenené police, Celonerezové prevedenie americkej chladničky, Systém proti. V areálu je v letních měsících vinný sklípek s vinotékou , kde mohou hosté ochutnat také medovinu místní produkce.


Zdarma Vás také odvezeme a přivezeme do . Prodám jedinečnou luxusní kavárnu s vinotékou a zázemím v nádherném. Originálně řešená prostorná. V tomto článku vám představujeme dvoudveřové lednice , které disponují LCD displejem, vinotékou , 6. K dispozici wifi, parkování v uzamčeném dvoře za penzionem, posezení na zahradě (možnost snídat tam), bar s vinotékou. Ubytování nad vinárnou s vinotékou.


Veškeré víno, které je v sortimentu vinotéky můžete ochutnat přímo v naší restauraci, která je s vinotékou propojena. Nabízíme degustace s. Haier WS30GATato jednozónová vinotéka . Kuchyň je vybavena všemi spotřebiči – indukční varná deska, digestoř, horkovzdušná trouba, myčka, lednice s mrazákem a bar s vinotékou. Neopakovatelným zážitkem se pak stane probuzení s výhledem na vinici.


Součástí penzionu je společenská místnost s televizorem, vinotékou a barem ve které nabízíme také možnost stravování a to formou snídaně či polopenze. Pokoje a prostorné apartmány v selském stylu s vlastními kuchyňkami pro páry i rodiny. V kuchyni jsou použity značkové spotřebiče: myčka (Siemens), trouba a kombinovaná trouba (Bosch), indukce (Fagor) a americká lednice s vinotékou ( Liebherr) . SPOLEČNÉ PROSTORY: uzavřený dvůr s posezením u krbu (grilování), vinný sklípek s vinotékou (jen pro hosty penzionu), společenská místnost k pronajmutí . Dále mají hosté k dispozici bowlingovou hernu a noční bar. Jako další velké plus se dá označit pobrch lednice , který je speciální nerezový povrch, na kterém nejsou vidět jakékoliv otisky prstů nebo šmouhy.


Kuchyně s americkou lednicí - KONdesign Kuchyně v přírodních tonech ve které vyniká dominantní americká lednice spolu s vinotékou. Použité materiály: lesklý . Všímejte si do jaké energetické třídy také lednice spadá, žádané jsou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky