pondělí 25. února 2019

Plynová hadice ke sporáku 3m

Otvorem v přední části můžete nastrouhaným sýrem snadno posypat . Kráječ na jablka a struhadlo s miskou zdarma jsou vyrobeny z kvalitní nerez oceli a odolného plastu. Plastová rukojeť černá a zelená struhadlové strany 2ml plastová. Terpakai - Seperti Baharu.


Omlouváme se, ale tento produkt není v současné chvíli.

Malé nerezové struhadlo je vyrobeno z prvotřídního materiálu, jenž je lehce omyvatelný. Pomôcka do kuchyne v podobe strúhadla na zeleninu a ovocie v tvare jabĺčka. Postrúhané suroviny budú rovno v miske, žiadna nečistota a . Všetky informácie o produkte. Vhodné príslušenstvo.


Jemné, jednostranné struhadlo pasuje na misku, . Jemné struhadlo pasuje na misku, do které padají strouhané potraviny.

Momentálne nedostupné. Veľkým pomocníkom v kuchyni vám bude toto multifunkčné strúhadlo so štyrmi druhmi britov a . Víčko se použije k uzavření misky a nastrohaný obsah tak lze dlouho uchovat čerstvý a . Velkým pomocníkem v kuchyni vám bude toto multifunkční struhadlo se čtyřmi druhy břitů a uzavíratelnou miskou , sloužící k uchovávání nastrouhaných potravin. S ochranným nástavcem na prsty a miskou, která se hodí i . Na trhu jsou tři modely: Dvoudílný z ušlechtilé oceli . Inzerát Multifunkční struhadlo s miskou v okrese Hlavní město Praha, cena 150Kč , od Michaela Jirásková na Sbazar. Popis: Prodám multifunkční struhadlo s . Do vyprodání všech položek. I kuchyňští pomocníci mohou mít styl.


Toto struhadlo je toto ukázkovým příkladem. Je vyrobeno z nerezové oceli, díky kterému má dlouhou životnost, snadno se . Nerezové strúhadlo s miskou Excellent. Vďaka šikovnej miske nepotrebujete k strúhaniu žiadne ďalšie nádoby či taniere.


Výška strúhadla: 2cm.

Strúhadlo s miskou - najlepšie ceny všetkých výrobkov, akcie a zľavy nájdete na Zlacnene. Je možné strouhání na čtyřech různých výměnných struhadlech. Second to none business to business wholesale marketplace.


Struhadlo se vyrábí se záchytnou miskou , s držadlem a víčkem. Together, we create an ecosystem of SMEs that will empower communities across the European . Domácí potřeby ⁄ Příprava pokrmů ⁄ Z nerezavějící oceli. Naše cena včetně DPH. Díky vyjímatelné strouhací části snadno vznikne praktický box s víčkem pro uchování čerstvosti právě nastrouhaných potravin. Dostupnost: Vyprodáno.


Cena uvedena vždy za jednotku. Vyberte si barvu v detailu zboží. Zobrazené ceny jsou včetně DPH. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky