úterý 5. února 2019

Tescoma lis na citrusy

Lis na česnek se stěrkou PRESTO. Doporučená cena: 1Kč. Vyrobeno z prvotřídní . Doručíme do hodin. Kupte lis na citrusy a vymačkejte si čerstvou šťávu z pomeranče a jiných citrusů.


Prvotřídní, vysoce účinný ruční odšťavňovač pro . Mohlo by vás zajímat. Ruční lis na citrusy ,elegantní odšťavňovač citronu. Tescoma Handy odšťavňovač. Vysoce kvalitní lis na citrusy z nerezové oceli. Zapomeňte na těžké tašky, dlouhé řady nebo vzdychání nad žalostným stavem zeleniny.


Ty nejkvalitnější a čerstvé potraviny dovezeme až k vašim dveřím. Hledáme pro vás ty nejvýhodnější nabídky od našich partnerů. Pridať do obľúbených. Hmotnost: kg Klasický lis na citrony, popř. Za pomocí tlaku na špičku výrobku docílíte lisování šťávy do . Vynikající pro snadné vymačkání.


Gusta lis na citrusy a spirálový kráječ. Odšťavňovač a spirálový kráječ pro . Pravidelné akcie a zľavy na Lisy na. Orion Porcelánový lis na citrusy.


Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů lis na citrusy. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Mrkněte i na recenze a . Připravená ovocná šťáva vytéká do nádoby na šťávu, suchá dužina do nádoby na. Nebuďte součástí davu, zkuste neokoukané lisy na cistrusy.


TESCOMA lis na česnek PRESIDENT, s čistítkem. Na sklade – môžete mať zajtra. Dodávané s praktickými vreckami pre zabalenie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky