čtvrtek 7. února 2019

Škrabka fiskars

Functional Form vhodná pro jakékoliv použití, s. Kč 1Kč bez DPH 1340 . Vhodná k jednoduchému škrabanie zemiakov, mrkvy a ostatnej zeleniny a ovocia. Vhodná ke snadnému škrábání brambor, mrkve a ostatní zeleniny a ovoce. Produkt již není v nabídce. Na škrábání brambor a mrkve Délka ostří: cm.


Škrabka fiskars

Přečtěte si zkušenosti ostatních chovatelů a jezdců. Tento a ďalšie piny nájdete na nástenke G. Pre zobrazenie detailu kliknite. Pevná škrabka je ideální pro efektivní loupání ovoce a zeleniny. Má pevnou čepel a komfortní držadlo s povrchem . Fiskars QuikFit Škrabka na plevel.


Viac produktov značky FISKARS. Cena bez DPH: 189€. Pôvodne 290€, ušetríte 03€ . Vyrobeno z nejkvalitnější švédské oceli. Systém QuikFit umožňuje spojení různého zahradního nářadí s jedinou násadou.


To umožňuje patentovaný . Profesionální škrabka pro každodenní snadné použití. Ergonomické držadlo s . Násada je vyrobena ze dřeva. Jediná násada a velký. K odstranění plevele. Narušení povrchu půdy pohybem tam a zpět.


Pracovní část je z uhlíkové oceli. Ohodnoť jako první. Kvalitná otočná škrabka s dĺžkou čepele cm. Má otočnú čepeľ pre jednoduché škrabanie . Flexibilní čepel se přizpůsobí zakřivení skla a nepoškozuje ochrannou . Otočná škrabka vhodná pro loupání mrkve a brambor.


Na odstránenie buriny. Tento malý ale šikovný pomocník se vám bude hodit při odšupinování ryb. Je vyrobena z kvalitní. Mám otázku k produktu.


Kategória: Domáce náradie FISKARS. Skladom, odosielame ihneď. Do vyprodání všech položek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky