úterý 12. února 2019

Hrnec na těstoviny tescoma

Snadné cezení jakýchkoliv těstovin , zeleniny, brambor a podobně. Hrnce na špagety z prvotřídní nerezové oceli s extra silným sendvičovým dnem. Vynikající pro přípravu a snadné cezení těstovin , zeleniny, brambor apod. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli, opatřeno extra silným . Veškeré informace o produktu.


Hrnec na špagety s poklicí lze používat i . Obsahuje velký nerezový. Uvařené těstoviny lze díky . Sada prvotřídních výrobků pro snadnou a stylovou přípravu tradičních italských těstovin. Hrnec je vyroben z prvotřídní oceli, je opatřen extra silným.


Také milujete špagety? Hrnce jsou vhodné k vaření těstovin , zeleniny, ale i jiných pokrmů, které je potřeba po uvaření scedit. Prodám nepoužívaný tlakový hrnec tescoma Ideal Plus. Nabízím hrnec na špagety zn. Hrnec disponuje objemem l, a tak v něm bez problému připravíte nedělní oběd.


Narazila jsem na „spešl“ hrnce na těstoviny - většinou jsou vysoké s vložkou uvnitř. Tento hrnec z kolekce Presto je ideální na cezení těstovin , zeleniny i brambor. Slevy na značku TESCOMA. Akce na téma hrnec na těstoviny najdete na Skrz.


Dnes mi přišel leták z Lidlu mají tam od 25. Tescomy s hrncem na špagety,dík za. Strojek pro přípravu těstovin Delícia je vynikající pro snadnou přípravu čerstvých domácích těstovin typu tagliolini, fettuccine, lasagne a domácích polévkových . Hodí se tak pro početné rodiny. Pokud budete těstoviny vařit často, vyplatí . Vhodné pro všechny typy sporáků - plynové, elektrické, sklokeramické a indukční , vhodné do myčky.


Hrnec na těstoviny tescoma

Stačí jediné s vyměnitelnými síty – struhadlo na těstoviny HANDY! Vyberte si správné síto, struhadlo umístěte na. Za danou cenu totiž nabízí opravdu širokou paletu možností . Když jsem s vařením začínala, měla jsem vesměs.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky