středa 13. února 2019

Termohrnek barevný

Přelijte si Váš oblíbený horký nápoj do termohrnku a nechte ho, ať Vás během zimní. Termohrnek 450ml Hexagon REMEMBER (barva-směs barev Hexagon). V nabídce tak najdete stovky hrníčků různých barevných kombinací a velikostí. Velikosti: Extra small - 1ml.


Skladem – můžete mít 23.

Tefal udrží teplý nápoj až čtyři hodiny a. Lze jej rozložit na díly a tvořit tak nové barevné varianty. Krásný barevný porcelánový termohrnek se silikonovým víčkem. Díky dvojité stěně nápoj zůstává velmi dlouho teplý.


ObjeclPojmy spojené s tímto . Luxusní barevný termohrnek 4ml. Je pokryt pěkným pogumovaným povrchem, takže nesklouzne z ruky.

Bílý dvoustěnný hrnek s kovovým proužkem a barevným detailem. Dvoustěnný nerezový termohrnek , 400ml, světle zelené detaily. Nerezová izolační láhev v několika barevných provedeních s novým víčkem.


Aladdin Espresso Leak-Lock 2ml. V několika barevných provedeních. Isothermal bottle termolahev. Tento termohrnek byl pro nás překvapením - má výborné . Tento barevný termohrnek nechá zazářit vaší osobnosti a po dlouhé hodiny udrží teplé i studené nápoje při ideální teplotě. Mějte svůj teplý nápoj vždy při ruce.


Barevný termohrnek Isosteel, modrý, 4l (VA-CLKE14BL). Ať už si potřebujete vzít horkou kávu na cestu do práce, horký čaj na celodenní běžkování nebo vychlazenou limonádu na procházku do džungle, u nás najdete. Bílý keramický hrnek s barevnou keramickou lžičkou, 3ml. Jednostěnný termohrnek z nerez oceli, s plastovým víčkem na pití, 2ml.


Vyroben je v několika barevných provedeních. Novinkou jsou hrnky Double Shot, které jsou 1 těsnící a otočením dnem vzhůru neprotékají.

V naší nabídce jsou k dostání stylové nerezové termosky, termohrnky ,. Termosky a termohrnky s vynikající akumulační schopností udrží Váš nápoj. Zabýváme se kopírováním, barevným a černobílým tiskem, potiskem triček, hrnků a jiných dárkových předmětů, tiskem fotografií, aj. Designové termohrnky s originálními designy od ALBI na šálek dobré kávy nebo. Produkt není momentálně k dispozici. Kategorie Malé spotřebiče . Na e-shopu najdete vše pro dílnu (vybavení, nářadí), zahradu (sekery, pily), domácnost (úkli kuchyňské potřeby) a to za velkoobchodní ceny.


Termohrnky jsou velice praktická věc, a to nejen pro ty, co jsou denně na cestách nebo ve spěchu. Udržují nápoje dlouho studené nebo horké. Na termohrnku je barevná silikonová objímka.


Na výrobku je dolepena etiketa s údaji o dovozci, názvem a kódem výrobku, zemí původu, EAN . Vy ještě nemáte tento nový cestovní termohrnek ? Je to velmi užitečný autodoplněk.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky