středa 10. února 2016

Vestavný sporák

Nový pákový profesionální kávovar Caravel je spolehlivý, výkonný stroj, který připraví vynikající espresso. Je velmi odolný, sestavený z vysoce. Popis: Prodám jednopákový profesionální kávovar RANCILIO EPOCA tel. Osvetlenie panela: áno.


Počítadlo vydaných káv: nie. Porcie kávy: možno programovať.

Prevedenie: jednopákový. Rotačné čerpadlo: integrované. Kávomlýnek namele přesnou dávku čerstvé kávy . Typ kávovaru, jednopákový , jednopákový , dvoupákový, dvoupákový. Na prodej profesionální jednopákový espresso kávovar Casadio Diec.


Prodám profi zachovalý, jednopákový kávovar redfox. Na externom sklade (presný dodací termín na dopyt). Predám jednopákový kávovar aj s mlynčekom.

Dôvod zrušenie prevádz. MECHANIKA IV Profi Vzhľadom k tichému,. Je prvý kávovar s duálnym bojlerom na prípravu espressa z ECM. Musica Standard denně připraví až perfektních šálků. Faema Enova Ajednopákový kávovar.


Kávovar poloautomatický jednopákový. Dostupnost: Vyprodáno. Základní parametry které mají velké nároky na úsporu místa a také potřebují kávovar s vlastním zásobníkem vody. Přes svou jednoduchost a velmi malé rozměry . Nejprodávanější jednopákový kávovar. Optimální krémová pěna pressa.


Doteková programovatelná klávesnice s přesným objemovým dávkováním. Sage BES9Espresso. Gaggia TS jednopákový kávovar. Přístroj určený pro přípravu kávy z jednorázových hygienických kapslí. Jednopákový , 15barový kávovar s parní tryskou k vytvoření mléčné cremy.


Speedster je vlajkovou lodí legendárního výrobce espresso přístrojů Kees van der Westena. Tento jednopákový kávovar si v ničem nezadá se svým vzorem v .

Uděláme cenu přímo pro vás. Kód produktu:GCM-211b. Její jednoduchost ovládání, ergonomie a nejkvalitnější materiály ve spojení s . Kapacita bojleru je litrů.


Automatické dopouštění vody čerpadlem a velký . Kvalitný pákové kávovary s hodinovou kapacitou 1káv za hodinu. Vybaven mechanik systémem, který zaručuje rovnoměrnou a jemnou preinfuzi pro . Nuova Simonelli Oscar II, oblíbený . Kvalitní pákové kávovary s hodinovou kapacitou 150 .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky