čtvrtek 11. února 2016

Cubito umyvadlo

Cubito umyvadlo

Na první pohled překvapí svou . Umyvadlo hranatého tvaru s otvorem pro baterii uprostřed. Sifon, baterie, vtok ani umyvadlové šrouby nejsou součástí. TECHNICKÉ PARAMETRY : Šířka: 5mm.


Barva: bílá - bez otvoru pro . Umývadlo x 4cm. Závěsné keramické umyvadlo , rozměr 550x420x16 barva bílá. Umyvadlová výpusť a sifon nejsou standardní součástí dodávky a je nutno je dokoupit zvlášť.


Při objednání umyvadla Cubito 6mm s baterií Cubito ve speciálním balíčku s číslem 8. Využijte této nabídky, která . Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte . CUBITO umývadlo s otvorom pre batériu. Rozmer: x 4cm. Availability: On Stock. Nutno dokoupit instalační sadu. Jika Cubito umyvadlo 65x4bílá barva.


Roca Viva polosloup . Umyvadla Cubito Pure lze umístit na desku, doplnit je skříňkou nebo jen zavěsit na zeď. Baterie a sifon nejsou součástí dodávky! Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá. JIKA Cubito umyvadlo.


Je možné ho inštalovať samostatne alebo s . Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované. Nakupujte od specialisty . Produkt patrí do kategórií: Výpredaj .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky