pondělí 29. února 2016

Kráječ na dorty

Produktová linie: DELÍCIA. Vynikající pro snadné krájení dortových korpusů na pláty a naznačení klínků pro přesné porcování dortů. Silikonový chytrý kráječ dortů.


Pečete nádherné dorty, které pak prostě nezvládnete nakrájet či naservírovat? Končívá i ten nejstabilnější dort na dezertních .

Vyroben je z prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu. Pro dokonalou čistotu je výrobek možný vložit do myčky. Můžete si ji nastavit několika výšek. Materiál: nerezová ocel. Vynikající kráječ dortových korpusů na pláty a naznačení klínků pro přesnost porcování dortů.


Rozkrojí dorty až do průměru 30cm, vyrobeno z prvotřídní oceli a. Nože na korpusy, strunové kráječe, lopatky. Hladký nůž na dort 28cm – Skladem.

Dortový nůž hladký Rozměry: délka. Strunový kráječ na dorty 32cm. Hledáte kráječ na dorty v akci?


Pokud ano, pak pravděpodobně často přemýšlíte nad tím, jak při nákupu zboží jako je kráječ na dorty ušetřit. Nerezový kráječ na dorty InnovaGoods. Servírujte jako špičkoví kuchaři. S kousky od InnovaGoods je to tak . Potřebujete-li udělat patrový či jinak tvarovaný dort , pak vám přijde vhod tento přesný kráječ. Jednoduše s ním odkrojíte špičku a můžete pracovat dále.


Naporcujte dort na pravidelné kousky s tímto super pomocníkem! Už žádné umazané ruce od dortu. Velice praktický kráječ na dorty , koláče a dezerty vám dokonale odřízne pravidelné kousky. Díky plastu je i bezpečný v . V případě nespokojenosti Vám nabídneme kompenzaci formou dárkového poukazu v hodnotě . Flexibilní kráječ dortů ve světle modré barvě. STRUNOVÝ KRÁJEČ NA DORTY 32CM.


Do vyprodání všech položek.

Luxusní designový kráječ dortů. Super i jako originální dárek! Pilka na dort - strunový kráječ. Délka struny cca cm. Krájení dortů se stane zábavou!


Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce. Například knedlíky se krají se strunovým kráječem naprosto skvěle. Plastový kráječ na dort který Vám usnadní práci a rozdělí jakýkoliv dort na stejné dílky.


Horizontální dvojitý kráječ na dorty Westmark Simplex.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky