pondělí 22. února 2016

Krabičky na korálky

Krabičky a dózičky na korálky Počet produktů: 9. Podle ceny: od nejnižší, Podle ceny: od nejvyšší, Názvu: od A do . BOXY A DÓZY NA USKLADNĚNÍ KORÁLKŮ A BIŽUTERNÍCH KOMPONENT. Fler Box uživatele Alfik76_007. Darujte svým blízkým šperk v elegantním a praktickém balení.

Dárkové krabičky papírové a plastové k dostání v různých barevných provedeních a velikostech. Celkové vnější rozměry krabičky 2x 1x mm, minimální rozměr jednoho. Organizér ( krabička) na korálky a komponenty a jiný další drobný materiál. Sleva na celý sortiment (bude uplatněna až v košíku, nevztahuje se na VC1).


CZ - široká nabídka korálků bižuterie, flitrů, . Na barevný papír obkreslíme dvě stejná kolečka podle velikostii krabičky a . Milujete korálkování a tvoříte šperky a bižuterii pro sebe i své blízké?

Pak jste jistě narazili na otázku, do čeho své výtvory zabalit, . Praktická kulatá krabička s víčkem bez závitu z průhledného plastu. Vhodné na skladování korálků nebo malých šperkových komponentů. Tunu, máš ty svoje korálky? Sarbadžajá slyšela, jak tam komusi hlasitě odpo- vídá: „Ale ta holka tady odtud – ukradla naší Tunu z její krabičky korálky a . Velmi zajímavé jsou do šňůrky šité atypické korálky.


Tento náhrdelník je z trojhranných žlutých korálků nalezených v krabičce po . Mám tady krabičku s korálky. Jestli chceš, můžeš si je navléknout na šňůrku a vyrobit si náhrdelník. Olinka nadšeně souhlasila. Babička tedy zašla do komory a . Uzlík lze před zaschnutím lepidla vtáhnout dovnitř nejbližšího korálku.


Osvědčily se například dvoupatrové krabičky od bonboniér nebo na menší výrobky . Nejlepší na tom je, že i když lidé dostanou stejnou krabičku výsledné náramky jsou úplně jiné! Někdo si nakombinuje různé minerály spolu s kovovými korálky ,. TAŠTIČKA SE ŽLUTOU STUŽKOU Varianta dárkové krabičky ze strany 3.

Nářadí, pomůcky, boxy. Plastová krabička obsahuje různá barevná provedení matných korálků po cca . Kartonová krabička kulatá, 190x65mm. Obrázek maximalizovat. Nevhodné pro děti do . Všechny krabičky jsou vyrobeny z plastové hmoty s příměsí silikonu. Doplněny ketlovací kleště a krabičky na korálky.


Nálezové ampulky, krabičky - na korálky. Jedna krabička skrývá tu druhou, objevte tajemství schované uvnitř ! Korálkové krabičky poslouží jako dekorace nebo naprosto originální dárek. UCBTg2M4Ar43Y5z8KZLDc0Mg?


Sada korálky plast 11cm v plastové krabičce asst druhy 24ks v boxu. Korálky v plastové krabičce o velikosti zhruba cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky