středa 17. února 2016

Sekáček potravin heureka

Hodnocení produktu:. Vhodný pro sekání ovoce, zeleniny, masa a jiných druhů . Zobrazit Detail produktu. Sekáček je také vhodný pro přípravu lahodných pyré a . Heureka rucni mixer braun. Sušičky potravin jsou čím dál tím oblíbenějším kuchyňským pomocníkem. Provedení výrobku: šedá barva, bílá barvaTy.


Jde navíc o šetrnou úpravu, při které potraviny neztratí cenné živiny a vitamíny. Sekáček potravin , nádoba s objemem 5ml, nerezový sekací nůž a . Skleněná nádoba, objem 750ml. Gumová protiskluzová podložka. Sekáček Multi Moulinette představuje jedinečné řešení pro přípravu pokrmů různými způsoby! Webdesign: PeckaDesign.


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory . Díky výkonnému 5W motoru a velké skleněné . K mixéru navíc obdržíte i 800ml nádobu s víčkem, nerezový dvoumetlový šlehací nástavec a sekáček s nerezovými noži. Bravo B43velký sekáček potravin XL - chopper a mixér v jednom! Sekáčky a drtiče potravin skladem Doprava do 24h i o víkendu Poradíme, jak vybrat sekáček potravin Tisíce uživatelských recenzí Exkluzivní a profes. Ruční šlehače Sekáčky potravin Smoothie makery Stolní mixéry Tyčové mixéry Příslušenství Mlýnky na maso Odšťavňovače Klasické odšťavňovače.


Výkonný mlýnek na mletí například kávy, obilovin, koření, ořechů, cukru a dalších potravin. Sekáček pro rychlé a přesné zpracování bylinek, ořechů, cibule nebo. AL-KO Comfort E v testu nejlepších elektrických sekaček 20jako 3/( ); v testu se . Sekáček s délkou čepele cm; Nůž na zeleninu s délkou čepele cm; Univerzální nůž o délce čepele cm; Nůžky na porcování drůbeže; Ocílku na broušení .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky