pondělí 1. února 2016

Café fara v klentnici

Stylová nekuřácká kavárna v Klentnici na trase cyklostezky pod Pálavskými vrchy. Nabízíme lahodnou kávu, zážitkový salónek. And while the coffee, homemade lemonades and cakes were.


Reviews For English visitors: A wondeful place to chill out and you. Aj keď má obec iba 560 . This Pin was discovered by Hana K.

Discover (and save) your own Pins on Pinterest. Podívejte se a zamluvte si termín ubytování! Tento pin objevil(a) Jan Rosík. Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu.


Klentnice 16 Klentnice, Czech Republic Fotoreport Zobrazit na mapy. Café Fara v Klentnici. RECENZE KAVÁREN - V půvabné Klentnici u Mikulova otevřeli novou kavárnu. Když jsem to zaslechla, myslela jsem si, že se nějaký snílek .

Pohled na stylový dřevěný penzion, v pozadí barokní fara a kostel. Ducha v Šumné (bez obrázků). V kraji, kterému vévodí víno, se v obci Klentnice nedaleko Mikulova ukrývá místo, které . Je postaven na místě původních chlívků a právě jejich hospodářská funkce byla inspirací . Areál Cafe fara v Klentnici leží na severním svahu Pálavy a sestává z několika objektů – staré fary, staré školy, dřevěné dostavby stodoly, nové . Styl kuchyně: Čechy a Morava.


Krátký popis: Dnes již proslulé místo na faře, kde si potrpí nejen na výběrovou kávu, ale hraje zde . V současné době se Klentnice uplatňuje jako cílová i průchozí obec pro pěší turistiku do oblasti Pálavských vrchů. Penzion připomíná stodolu, vnitřek je celodřevěný . Jižní Morava je kraj zaslíbený. Příjemné podnebí, malebná krajina lemovaná vinicemi.


Snobčí kroky letní tuzemské dovolené tedy nemohly vést . Možná že už ani v milostných vztazích téměř neexistují individuální řešení. Dáme si v Klentnici limonádu? Chystáte se do Česka?


Rodinný penzion a restaurace v Klentnici. Krásná práce v jedinečných interiérech tohoto rodinného penzionu. Původní funkce historických budov jsou změněny, jejich charakter je však zachován a podtržen, navíc doplněn .

Minulý týden byl pořádně nabitý! V sobotu jsme jeli na svatbu na jižní Moravu, v neděli jakž takž pohoda a . V malé obci na Pálavě neočekáváte podobnou . Cafe Fara v Klentnici – super…zaprvé je tato kavárna vychvalovaná v knize Vše o kávě od baristky Petry Veselé a za další – mají opravdu . Otevírací doba ‎: ‎Otevírací doba kavárny a farního. Fara: historická budova v semknutí s moderní přístavbou. Počasí bylo nádherné .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky