úterý 16. února 2016

Elektrické struhadlo na mrkev

Jak vybrat elektrické struhadlo ? Pořiďte si výkonné elektrické struhadlo na zeleninu a další suroviny se spoustou praktických nástavců! Elektrické struhadlo na zeleninu Na krájení a strouhání zeleniny, sýra a ovoce. Tescoma Struhadlo na noky GrandCHEF. Struhadlo na halušky, nerez a plast materiál, se zásobníkem, vhodné do myčky a bezpečnostní úchyt na strouhání,. Třecí struhadlo na zázvor PRESTO.


Hodnocení produktu:. Kráječ Speciální kráječ a struhadlo na ovoce a zeleninu Může krájet, řezat a strouhat Dodávané příslušenství: kusů . Nástavec na jemné strouhání krouhače ECG ES 150. Najemno nastrouhá zeleninu, sýry, čokoládu nebo ořechy.


Mrkev , řepa, okurka, cibule, petržel, ale i tvrdý sýr, oříšky, strouhanka – nic není překážkou. Jednotlivá struhadla i disk na hranolky můžete mýt v myčce nádobí, takže Vám veškerá údržba . Ideální na mrkev , zelí,. MODRÝ na silné plátky např. CITROLIS díky kterému získáš . Na bramborové placky, bramborák atd ok, ale ta zapeklitá mrkev mě irituje :_D . Skoro nic není překážkou: mrkev , řepa, okurka, cibule, petržel, ale. Přeci elektrické struhadlo , které během několika vteřin zpracuje.


ZELENÝ na jemné plátky např. Malý vstupní otvor pro dlouhou zeleninu do průměru mm ( mrkev , okurky). Bohatý výběr elektrických struhadel značek ECG, Moulinex, Philips, Tefal a další.


Napadlo me elektricke struhadlo , protoze brambory na platky, mrkev a jablka na salat strouham dost casto a odnasi to ruce. MULTIGRATER SYSTEMAT. RŮŽOVÝ hrubé strouhání např. Prkénko na sýr se skleněným poklopem Sagaform Oval.


Všetky informácie o produkte. Příslušenství k robotům STM 635x Speciální kráječ a struhadlo na ovoce a zeleninu Může. Vhodné príslušenstvo. Pro ty z vás, kteří milují styl, máme jedinečné a neokoukané struhadlo na zeleninu.


Průběžně doplňujeme nabídku o nové struhadlo na zeleninu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky