středa 10. února 2016

Beko dpy 7405 xhw3

Have you read the manual but does it answer your question? Then ask your question on this page to other . Nač ztrácet cenný čas ručním věšením vypraného prádla na šňůru? Mějte jej usušené stejně kvalitně a. Welcome to the world of Beko , a global domestic appliance brand active in more than 1countries.


Jaké má programy, jak suší a všechny další informace a zkušenosti, které před nákupem potřebujete vědět. Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství. TYPE, CONDENSATION HEAT PUMP.


ELCTRONIC CONTROL, YES. Bekijk alle specificaties. Objem bubnu : 1litrů;. Moja korpa item(s) - 0. So snímačom FlexySense nastavíte požadovaný stupeň sušenia a . Sušička disponuje programom pre osvieženie bielizne, . Rask geriausią kainą su kainų palyginimo portalu Kainos.


Na poniższym schemacie sprawdź numer części, która jest Ci potrzebna. Disponuje kvalitním nerezovým bubnem AquaWave s dlouhou. Je tu automatický senzor sušení FlexySense, který se postará o nastavení . Aby se vám investice vyplatila, podívejte se do našeho testu sušiček, kde jsme se nejvíce zaměřili na sušící programy.


Produkt je momentálne nedostupný. Se snímačem FlexySense nastavíte požadovaný stupeň sušení a . Programy: Denní – pro sušení bavlny a syntetiky denně a trvá 1minut Xpress – rychlý program, který můžete použít pro sušení . Zorg voor een duidelijke en uitgebreide omschrijving van . Hodnotilo zákazníků. Keilriemen mit feinen Rippen Typ PH für Trockner AT: AlternativTeil Hutchinson 2PH E, passend u. Podaj jasny i wyczerpujący opis problemu i swoje pytanie. Svěží vůně vašeho prádla. Katso tuotteen tarkemmat tiedot.


Tarjoa selkeä ja kattava kuvaus ongelmastasi ja . Zboží skladem zasíláme okamžitě. Dál už hledat nemusíte! Porovnání cen v ALZA.


Sušilice rublja iz kategorije Pranje i sušenje je najbolja kupovina, ukoliko želiš kvalitetan. Pažljivo pročitajte upute za uporabu u ovom priručniku za uporabu prije uporabe proizvoda. Proizvod je rasprodat - Proverite mogućnost nabavke. Nekas netika atrasts.


Rozšířená záruka: - Vnitřní osvětlení bubnu: Ano Možnost odvodu kondenzátu: Ano Úzká: Ne Hlučnost při sušení: dB. Značky: Beko výprodej: Ano Typ: volně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky