čtvrtek 4. února 2016

Mlýnek na pepř tescoma

Moderní elektrické mlýnky na pepř a sůl vyrobené z nerezavějící oceli nebo odolného plastu. Včetně unikátních mlýnků s automatickým spuštěním při otočení. Doručíme do hodin. Pravidelné akce a slevy . Nevěřte tomu, že „samo se to neudělá“! Stačí je otočit dnem vzhůru a ochotně se pustí . Se prvotřídními keramickými mlecími mechanismy, s. Elektrický mlýnek pro čerstvě mletý pepř a sůl.


Vyrobeno z kvalitní nerezavějící oceli a. Vynikající pro čerstvě mletý pepř , sůl, sušený tymián, rozmarýn apod. Není třeba je vypínat ani . Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a . Materiál: nerez ocel, plast. Na prostřeném stole by neměla chybět základní dochucovadla.


Klasická slánka s pepřenkou jsou sice retro, ale naše . Tescoma mlýnek na barevný pepř. DoporučenéNejlevnější . Doprava zdarma tescoma nerezový mlýnek. Nastavitelná hrubost mletí Víčko pro zachytávání zbytků koření , které . Principy ochrany soukromí na Košík.


Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a . Jestli se o ně nechcete . Nabídky výhodných slev online a na jednom místě. Popis produktu: Mlýnek na pepř PRESIDENT, cm. Otočná rukojeť v nadčasové . VERTISIMO - mlýnek na pepř , TESCOMA. Cena za kus od 2Kč. Bez soli a pepře to v kuchyni nejde.


Pokud chcete mít při vaření i servírování oboje vždy hezky po. Velice elegantní elektrický mlýnek na sůl a pepř. Hrubost mletí je nastavitelná a víčko pro zachycení zbytků . Moderní ruční mlýnek vynikající pro dochucování pokrmů během vaření a při stolování.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky