úterý 2. února 2016

Delonghi servis praha

Kvasné nádoby můžeme uzavřít běžnými kvasnými zátkami , které umožňují. Místo kvasné zátky je možno do hrdla vložit kousek vaty, nebo hrdlo demižonu. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Umožňuje zasunutí burkátka . Obsah demižonu se pohybuje od jednoho až do litrů.

Při kvašení se demižon utěsní kvasnou zátkou. Dobrý den, můžu se zeptat na rozměry zátek ? Demižon v plastovém koši vč. Především jsou to demižony a plastové (nebo skleněné) kvasné zátky. Plastová zátka na demižon - 5cm - BIOWIN.


Momentálně nedostupné. Gumový uzávěr demižónů s průměrem 40mm s otvorempro kvasnou zátku. Pomocí gumového uzávěru a kvasné zátky můžete kvasit Váše oblíbené ovoce nebo .

CIBULKA SAZEČKA SKLADEM. Holandská přísada salátu PIA již v prodeji. PRODEJ SADBOVÝCH BRAMBOR. Korková kónická zátka do demižonů , dekoračních lahviček i pro domácnost. Korkové zátky jsou ideální k uzavření nádob s vínem i pálenkou.


Vyrobeno z kvalitního přírodního korku. Vhodné pro demižon o objemu 5l. Slouží spíše na přenos a krátkodobé ruční uzavírání. V balení po kusech.


Související produkty. Dostupnost: Skladem více než 10. Zátka kvasná mm guma demižon l. Cena uvedena vždy za jednotku.


Snadno tak můžete kvasit víno či ovoce přímo v demižonu. Kvasná zátka (fermentační uzávěr). Materiál: sklo, gumová zátka.


Slouží k těsnému uzavření hrdla demižonu ,v němž chceme kvasit medovinu. Toto utěsnění kvasící medoviny .

Gumový kvasný uzávěr není součástí kvasné zátky. Skleněný demižon je . Zátky odpovídají l demižónu. Charakteristika: sklo, z něhož jsou vyrobeny. Nabízíme kvalitní domácí potřeby, potřeby pro domácnost, kuchyňské potřeby, kuchyňské nože Fiskars, kuchyňské nádobí a potřeby do kuchyně. Gumová kvasná zátka o průměru mmm.


Názvu produktu: od A. Pak ještě plastový kbelík, kvasnou zátku s červeným gumovým poklopem, bílý . V možnostiach vyberte na aký demižón zátku potrebujete.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky