čtvrtek 25. února 2016

Eta spesso náhradní díly

Mnoho náhradních dílů ETA. Máte doma produkt ETA , kterému něco schází? Ať už chcete obměnit či doplnit funkce robotu ETA , koupit náhradní hlavici pro sonický kartáček nebo si udělat . Vratný zálohovaný obal: Počet ks v balení ( ks): 4Typ: pro zubní hygienuMěrný počet kusů (ks): 4Provedení výrobku: žlutá . Převodovka je určena pro nádstavec na bramborovou kaši a pyré ETA.


Náhradní díly - ETA spotřebiče. Většinu zboží zasíláme okamžitě. Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství.


Zboží je v bezchybné kvalitě, s kompletním příslušenstvím a plnou zárukou. Může mít poškozený nebo náhradní obal. Porovnání cen eta spesso nahradni dily , srovnání cen eta spesso nahradni dily na portálu HLEDEJCENY. Ponorný mixér ETA x015.


Príslušenstvo a náhradné diely. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů mixér eta. Návod k obsluze pro ETA Návod k obsluze, ETA - Návod k obsluze,.


Kategoria: ETA malé kuchynské spotrebiče. Příslušenství plně funkční,sekací poklička nová 1xpoužitá. Strúhadlo hrubé na robot . Přejete si tyčový mixér, který ani při tom největším zatížení neztratí otáčky a rychle rozmixuje do hladka pyré, . ETA Spesso za vás umixuje, našlehá i naseká.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky