pátek 12. února 2016

Aeg lavamat l75260tlc1

Středně velké špalky nejlépe zvládne štípací sekera Fiskars Xs 60cm topůrkem. Zlobení s naklínováním ocelové hlavy na dřevěné topůrko končí nástupem . Děkujeme za pochopení. Tato těžší štípací sekera je ideální pro štípání větších polen a palivového dříví.


Díky svojí unikátní konstrukci skvěle štípe dřevo a je tak výborným pomocníkem na . Katalogové číslo: SUC-1. Kovaná hlava z uhlíkové oceli kalená a . Výborně zvládá práci s velkými kusy dřeva či naštípe polena. FISKARS na štípání, kácení i univerzální použití. Od malých univerzálních seker až po velké štípací sekery , máme pro vás tu pravou sekeru pro úkol který vás čeká. Fiskars již čtvrté generace jsou navržené pro rozštípnutí i těch nejsilnějších polen jedním úderem.


Speciální geometrie ostří a povrchová úprava. Originální štípací sekery Fiskars za zvýhodněné ceny. Technická propracovanost jednotlivých štípacích seker Fiskars zaručuje maximálně snadné použití, kdy již . Všechny varianty produktu. Délka dřevěné násady 43cm, hmotnost 20kg.


Topůrko je vyrobeno z nylonu zesíleného skelnými vlákny. Tato malá štípací sekera je určena pro štípání slabších polen na palivové dříví. Díky tenkému ostří a konkávnímu tvaru hlavy proniká sekera lehce do dřeva a dobře štípe. S touto sekerou se dá nejen dobře štípat dřevo, ale i kácet. Jinak to není ani u štípací sekery HULT.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Ostří štípacích seker bývá většinou °. Aktuální cenu štípací sekery Fiskars Xnaleznete zde. Na tom si tyto sekery zakládají a nová generace přinesla jednu revoluční vlastnost! Na todle, tedy zapomeňte: O čem mluvím? V naší nabídce naleznete různé druhy štípacích seker na dřevo, mezi ty nejžádanější patří větší sekerky, které využijete zejména ke štípání dřeva u domu či na . Super silná štípací sekera ! Fiskars Xje štípací sekera s klínovou hlavicí s hmotností kg. Nejrozšířenějším druhem seker jsou štípací – vhodné pro nachystání třísek na podpal nebo naštípání menších polínek.


Typická štípací sekera má topůrko . Optimální výsledky štípání při vynaložení malé síly díky klínovému tvaru. Velmi dobrá pro středně náročné a . Vyberte si z několika skupin seker : tradičních, klasických pro práci v lese a high-tech s polyamidem vyztuženými skleněnými vlákny. Sekery a štípací kladiva. Doprava zdarma Dárek zdarma Akce.


Náhradní násada se dodává kompletně s ochranným pouzdrem, kruhovým klínkem, pojistným plechem a vrutem. SPALT-FIX- štípací sekera Rotband-Plus. GARDENA poskytuje na tyto sekery záruku let.


Gardenius disponuje hlavou z kované oceli s tvrzeným ostřím. Má nylonové topůrko vyztužené skelnými vlákny s délkou cm. V této kategorii naleznete sekery.


Pro bližší specifikaci můžete použít také filtr, který Vám pomůže zorientovat se v široké nabídce . Můžete vybírat z několika skupin seker. Od tradičních, klasických s dřevěnou násadou pro práci v lese až po high-tech s polyamidem vyztuženými násadami . Bez větších problémů se s ní dají štípat i ty největší kusy dřeva. A menší zahradní pilka Fiskars .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky