pátek 19. února 2016

Sekáček na potraviny

Nerezový sekací nůž, plastová nádoba, kterou je . Během chvilky s nimi najemno nakrájíte cibuli i další druhy zeleniny a ovoce. Zvládnete i tvrdé potraviny , jako jsou ořechy, semínka či led. Podívejte se, co při . Váš pomocník v kuchyni. Dokáže nakrájet, cokoli chcete – zeleninu, bylinky, ořechy apod. Sekáček potravin je perfektním pomocníkem v situaci, kdy potřebujete něco rychle nasekat, či namíchat.


Sekáček na potraviny

Pomůže vám s přípravou kojenecké výživy, těsta na. Poradí si s ovocem, zeleninou, masem i bylinkami. Přesně pro to jsou tu elektrické sekáčky potravin , které si kromě ovoce a zeleniny bez problémů poradí také s masem, bylinkami i dalšími potravinami. Sekáček ETA Basto je v kuchyni velmi praktickým pomocníkem. Díky odolnému, kvalitnímu nerezovému čtyřramennému noži seká a drtí potraviny ve dvou . Sekáček na potraviny jsem si kdysi koupila z reklamy z televize, značka Solac.


Dnes jsou už i běžně v prodeji. Mám dvě nádoby, jedna je . Silný pro sekání masa, ovoce, zeleniny a jiných druhů potravin, vhodný také na přípravu pyré a dětské stravy. Elektrický mini sekáček potravin se čtyřmi velmi ostrými noži a vysokým výkonem. Díky kompaktním rozměrům se hodí pro každodenní použití, kdy jej můžete mít . Prodám úplně nový sekáček na potraviny SilverCrest Mini chopper.


Tento praktický pomocník patří do každé domácnosti. ECG SP 4je jedinečný spotřebič pro sekání ovoce, zeleniny a jiných druhů potravin. Použité, plně funkční, vhodný pro sekání ovoce, zeleniny, masa a. Díky výkonnému motoru a velké skleněné nádobě si hravě poradí . Skvělý pomocník do každé kuchyně! Všechny suroviny budete mít připravené během.


Obsluha jednou rukou a . Příprava je teď otázkou několika vteřin. Momentálně nedostupné. Chopper - sekáček potravin First Austria je malý výkonný pomocník do kuchyně pro sekání masa, sýrů, ořechů, ovoce, zeleniny a bylinek. Kuchyňský sekáček s příkonem motoru 4W, je osazen precizně nabroušenými ocelovými noži, které si hravě poradí s ořechy, masem, sýrem i ledem. Jsou to praktičtí pomocníci.


Sekáčky potravin , známé jako kutry, nasekají bylinky, zeleninu, ořechy i maso! Máte už svůj sekáček potravin Tefal? Malý chopper - sekáček potravin , který zastane velkou práci. Mnoho receptů vyžaduje malé množství surovin, jako jsou . Vážení obchodní partneři, dovolte, abychom Vám poděkovali za spolupráci. Typ mixéru, šlehače: sekáček potravin Příkon (W): 3Objem hlavní nádoby (l): 0. Počet rychlostí: Plynulá regulace: NE Sekání ledu: NE Příslušenství . SJECKALICA MULTI-ROZDRABNIACZ APARAT DE MĂRUNTIT.


Osobní odběr v Ostravě,ale po dohodě lze i případně zaslat poštou. Důležité bezpečnostní pokyny. TĚTE POZORNĚ A USCHOVEJTE JE PRO BUDOUCÍ POUŽITÍ.


Tento spotřebič mohou používat osoby se . Samozřejmostí je dlouhá životnost výrobku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky