čtvrtek 2. května 2019

Eta topinkovač

A když se nějaká náhodou nečekaně zdrží přes noc . S ETA ELA topinkovačem si vychutnáte ty nejlepší topinky. Rovnoměrně opéká z obou stran,. Topinkovač ETA Storio vám připraví topinky krásně křupavé současně. Jak funguje topinkovač ? Do topinkovače jednoduše vložíte jakýkoliv druh chleba a topná tělíska uvnitř přístroje jej za pár minut opečou do křupava.


Eta topinkovač

Multifunkční topinkovač ETA RONNY – jedině s ním jsou ty nejlepší topinky. Zvolit si můžete ze stupňů ohřevu, disponuje funkcí rozmrazování a tlačítkem STOP. Prodej produktů výpočetní techniky a spotřební elektroniky. Záruční a pozáruční servis. Doprava zdarma na tisíce produktů.


BEZPEČNOSTNÍ UPOZORNĚNÍ. Před prvním uvedením do provozu si pečlivě přečtěte celý . Na výběr máte z mnoha značek: Philips, Eta , Sencor, Delonghi. Současně připravíte 2ks topinek. W příkon, počet topinek regulace opékání, funkce opětovného ohřevu, rozmrazování, tlačítko okamžitého ukončení a . W sendvičové desky čtvercového tvaru prvotřídní nepřilnavá antiadhézní úprava desek zabraňující připékání automatická regulace. Praktický topinkovač v designové rodině STELA, pro kusy topinek, nastavitelná doba . Kč ( pro uvedenou cenu použijte slevový kód RETRO30).


PRODÁM TOPINKOVAČ eta. Nejlepší topinkovač znamená pro každého něco jiného. Centrování: NE Funkce stop: ANO Konstrukce topinkovače: dvouštěrbinový Opékání z jedné strany: NE Počet topinek: Přihrádka na drobky: ANO Příkon (W ): . Nabízíme možnost porovnání cen.


Eta topinkovač Filip Uncategorized. Každý den si můžete na snídani dát si do zlatova opečený chléb s džemem. PŘÍKON: 7W Plynulá regulace (stupňů) Světelná signalizace provozu komory Funkce rozmrazování a přihřívání Tlačítko STOP pro okamžité . Skvělá kombinace moderního přístroje a retro designu v jednom . Běžná cena 4Kč Cena 4Kč .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky