pátek 3. května 2019

Servírovací talíř

Servírovací talíř

Prohlédněte si naše dekorativní a praktické nádobí na servírování. Vaše pokrmy tak hosty zaujmou svým vzhledem, ještě než potěší jejich chuťové pohárky. Rosenthal Thomas Ono Oválný servírovací miska, 31xcm. Servírujte jednohubky nebo zákusky pro přátele stylově se servírovacím talířem z kolekce Ono od . Hodnocení produktu:. S ním můžete servírovat . Chcete si udělat hezký večer, nebo chystáte velkou rodinnou oslavu?


Servírovací talíř

Tak nebo tak se vám budou hodit stylové podnosy, misky a košíky pro . Průměr talíře: cm. Vhodné do myčky i mikrovlnné trouby. Provedení: Steh Lodičky Pruh ˙Len . Servírovací talíř square Red Bubble z kolekce Banquet. Talíř je vyroben z kvalitního porcelánu. Je vhodný jak do myčky na nádobí tak do mikrovlnné trouby.


Pokud jste milovníci tak trošku rustikálního nádobí a doplňků, zamilujete si tento velký servírovací talíř Sandrine. Jeho všestranné využití z něj navíc udělá . Do vyprodání všech položek. Inzerát servírovací talíř - miska v okrese Hlavní město Praha, cena 250Kč, od zelenaradost na Sbazar. Popis: Kvalitní český porcelán, zlacený krajkový okraj.


Neustále pro vás připravujeme nové servírovací talíř. Pokud chcete vyniknout, neváhejte, krásné servírovací talíř čekají jen na vás. Veškeré informace o produktu. Velmi oblíbené jsou také servírovací talíře na pizzu. Užijte si příjemné stolování se servírovacím talířem s romantickým dekorem VANILJA, který svou barvou přináší sladkou vanilkovou příchuť do života každého z . Výrobek je nyní nedostupný.


Bílý porcelán s jemně zvlněnou linií. Díky speciální výrobní technologii má zpevněné hrany a speciální ochrannou vrstvu. Kolekce Palet je série kameninového nádobí, kde každý jeden kousek vypadá jako samostatná ruční práce. Hranatý servírovací talířek z porcelánu s tištěným motivem. Má okraj ve zlaté barvě.


Servírovací talíř

BALI CERAMICS S EFEKTNÍ VNĚJŠÍ A VNITŘNÍ GLAZUROUVnější glazura je . Kolekce Corinium je navržena tak, aby dodala vašemu domovu středobody plné textury i. Ideální tvar pro servírování sushi a jiných pokrmů. Porcelánové servírovací talíře od Maxwell and Williams jsou velké talíře pro nápadité servírování (velikosti okolo cm). Na velkých talířích a podnosech . Připravte si ještě jeden servírovací talíř pro přípa že byste je museli opékat postupně. Opečte hřebenatky a hotové přesuňte na servírovací talíř. Každý, kdo chce připravit hezky vypadající jídlo, by měl sáhnout po tomto servírovacím talíři.


Elegantní etažérka je vyrobena z porcelánu a oceli s třemi patry. Podnos vhodný na servírování nebo vystavení různých . Design: Sami Ruotsalainen Bílý servírovací porcelánový talíř Oiva je ideální na servírování pokrmů, dezertů, drobných chuťovek i salátů. Velký keramický talíř na hlavní chod s tmavě šedou glazurou.


Můžete na něm servírovat tapas, finger food nebo mini zákusky. Mramorový kulatý tác . Chřesty přendejte na servírovací talíř. Mezitím si oloupejte pomeranče a nakrájejte je na kolečka tak, aby si zachovaly co nejvíce šťávy.


Pomeranče i se šťávou . Ve stylu vznešených porcelánových talířů ! Tento nostalgický růžový talíř je ideální na všechno. Vedle kouzelných váz a svícnů zde také objevíte nádherné podnosy, na kterých je radost servírovat laskominy pro vaše nejbližší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky