čtvrtek 23. května 2019

Láhev s uzávěrem

Výrobek před prvním použitím umyjte. S pákovým uzávěrem s těsněním. Láhev na limonádu, sirup, šťávu. Rozměry: objem l, pr. Se skleněnou lahví s uzávěrem RIFFLE naservírujete vodu, víno a šťávu vždy stylově a originálně.


K dostání i jako sklenice ve stejném designu.

Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Sklo, láhve , uzávěry. Podrobné vyhledávání dle rozměrů. Využijte naše praktické a zdravé skleněné lahve s uzávěrem pro široké použití nejen v kuchyni. V současném moderním vinařství se používají tyto typy uzávěrů na víno: šroubovací,.


Problémem bývá velký prostor mezi uzávěrem láhve a hladinou vína. Láhav je vyrobena s. Opatřena uzávěrem který je součástí lahve.

Zátkovačka korkových zátek Obr. LÁHVESKORUNKOVÝMUZÁVĚREM Láhve s korkovým uzávěrem byly dříve . Vhodná na olej, ocet, nápoje, šťávy,. Retro je trendy a se skleněnou lahví s uzávěrem RIFFLE se z toho stává hotový kult. Takto naservírujete vodu, víno a šťávu vždy stylově a originálně.


Lahev je vyrobena z recyklovaného skla ve Španělku. Lze ji využít na štávy, víno, vodu nebo jako vázu. Skládací láhev na vodu s objemem 7ml, která po vyprázdnění zabere minimum místa ve vašem batohu. Praktický uzávěr , díky němuž můžete skládací láhev.


Retap ekologická, zdravá . Plastové láhve s uzávěrem o objemu 2ml vhodná pro dlouhodobé skladování e-liquidu. Plastové lahev je vyrobena z HDPE (vysokohustotní polyethylen) a je . Momentálně nedostupné. Pokud chcete láhev sterilizovat vařïcí vodou, nejprve ji předehřejte horkou vodou.


Inzerát Stará láhev s uzávěrem 0. L v okrese Kolín, cena dohodou, od mirneom na Sbazar. Popis: Stará láhev s uzávěrem 0.

Skleněné reagenční láhve. Ideální pro ukládání domácího likéru nebo džusu. Vyrobeno z kvalitního italského.


Keramická láhev s praktickým uzávěrem , skvělá na vodu, medovinu, víno či pivo. Objem lahve je cca l. Kč, od výrobce TORO jehož aktuální dostupnost je skladem! PET láhev s výsuvnám zaklapávajícím víčkem vhodá k přípravě čistícího prostředku PODLAHY (1L) nebo . Dětská láhev s uzávěrem SMILEY.


ZAVAŘOVÁNÍ Lahev s uzávěrem 1ml druhy. NACHTMANN láhev s uzávěrem a sklenice na whisky Punk. Design: Anke Buchmann, Nachtmann.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky