pondělí 20. května 2019

Lednice s mrazákem bazar

Nebo zadejte inzerát. Lednice s mrazákem Liebherr 124cm v záruce. Inzerát byl odebran z . Prodam roky starou lednici s mrazakem. Prodej z duvodu stehovani, lednice neposkozena, plne funkcni.


Rozbalené, použité a zánovní zboží za snížené ceny.

Zboží doručíme do hodin až k vám domů. Prohlédněte si inzerátů na prodej ledniček a mrazáků : Upřesnit výběr inzerátů. Provozujeme BAZAR Elektro Gastro Bazos. Koupím lednici s mrazákem - 85cm vysokou. Malá lednice Zanussi s mrazákem , rozměr š. Prodám Zanussi ledničku z mrazákem.


GASTRO VYBAVENÍ PROVOZOVEN a jiné. Doprava zdarma, placeKlatovy.

No Frost kombinovaná chladnička Baumatic. Luxusní designová lednice se skleněnými dveřmi v bílé barvě, o výšce 1cm. Bazar lednice ci chladnicky. Nalezeno: 1produktů.


PRODÁM VELKOU LEDNICI S MRAZÁKEM - VELKÉ ZÁSUVKY MRAZÁKU ,TŘ. ZANUSSI, DOPOSUD BEZPORUCHOVÁ, PLNÉ FUNKĆNI - VNITŔNÍ . Samostatné i vestavěné ledničky, lednice s mrazákem , moderní americké lednice s výrobníkem ledu. Ledničky, mrazáky , kombinace, americké ledničky.


Dáváme lehce poškozeným výrobkům druhou šanci … Snow. Vyberajte z 9inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň.


Nájdite čo potrebujete vo Vašej . Porovnejte akční i běžné ceny obchodů. Prodej: lednice , mrazáky , mikrovlnky, sporáky, pračky. Elektrické i plynové varné desky, odsavače. Starší lednici Electrolux s Mrazakem.


Omlouváme se, v tuto chvíli nejsou v této kategorii žádné produkty.

Volně stojící lednice BOSCH, GORENJE, BEKO a další. Maminky vědí, že Kombinovaná vestavná lednice s mrazákem stojí na eMiminu nejméně. Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde . Výkup zboží, Komisní prodej, Zástavní činnost. Nabídka bazaru - Výkup. Veškeré Elektro s roční zárukou a servisem, info o cenách a odběru v obchodě.


K dispozici jsou lednice , chladničky, mrazáky , sporáky, vestavné sporáky a trouby, myčky nádobí a automatické pračky. Prodáváme plně funkční přezkoušené .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky