úterý 14. května 2019

Mlýnek na strouhanku jihokov

Jihokov mlýnek na strouhanku M90P Jednoduchý a přitom téměř nepostradatelný pomocník do každé kuchyně, to je tento mlýnek na strouhanku. V základní výbavě tohoto strojku je bubínek na . Mlýnek vhodný na mletí strouhanky, oříšků, mandlí, tvrdých sýrů, brambor a zeleniny. Mlýnky na strouhanku a ořechy, co strouhají skoro sami. Je na čase vyhodit mlýnek po babičce a koupit si nový!


Strojek na strouhanku - Jihokov. Mlýnek na strouhanku M90P je určen ke strouhání tvrdého pečiva. Mlýnek můžete znát z domácností vašich babiček, je stále stejně . K pracovní desce se připevňuje úchytným šroubem. Je vhodný na mletí strouhanky, oříšků, mandlí, tvrdých sýrů, brambor a. Slouží k umletí strouhanky, ořechů, perníku nebo tvrdých sýrů. Uchycení k pracovní desce o šířce maximálně mm.


Tradiční český mlýnek na strouhanku , který je . Léty prověřený mlýnek na strouhanku , ořechy, zeleninu nebo tvrdé sýry jistě využije každý kuchař. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a . JIHOKOV , mlýnek M90P,přísav. Mletí strouhanky nebude s pořádným mlýnkem žádný problém. Robustní mlýnek vyrobí ze ztvrdlých housek a rohlíků jemnou strouhanku během chvilky, pomocí . To je mlýnek na strouhanku , který umožní z usušených.


Dále Vám nabízíme mlýnek na mák, ruční mlýnek na kávu a mlýnek na strouhanku. To vše je k dostání v našem internetovém obchodě domácích potřeb za . Obsahuje jeden bubínek - střední . Snadno a rychle si ji sami vyrobíme z tvrdého . Navštivte akcniletaky. Stránky letáků zobrazujeme s přehlednými náhledy. Ruční mlýnek na strouhanku Jihokov s hlavou. Budějovice v okrese Litoměřice, cena 350Kč, od sberatelna Sbazar.


Popis: Prodám starý mlýnek na . Jihokov - ruční mlýnek na strouhanku , ořechy, zeleninu či tvrdé sýry. AddThis Sharing Buttons. Share to Twitter Share to . Kvalitní pracovní oděvy.


Velmi silná přísavka,strojek se při práci nehne z místa. Moná lepší přísavka než upnutí na hranu stolu “. Kuchyňský kovový mlýnek s připevňovacím šroubem je skvělý a spolehlivý pomocník pro rychlou přípravu strouhanky z tvrdého .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky