středa 15. května 2019

Termoska tatonka 1l

Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství. Všetky informácie o produkte.


Tyto webové stránky používají soubory cookie, více informací najdete v patičce, v sekci Informace. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím . Tato termoska je vyrobená z nerez oceli, vnější plášť i náplň a mezi nimi je stálé vakuum. Velmi kvalitní a osvědčená termoska se šroubovacím uzávěrem.


Zobraz detailní popis. Turistika, Cestování. TORO Nerezová termoska TORO so stop ventilom 1l. Nárazuodolná dvoustěnná vakuová termoska z nerezové oceli. Nerozbitná nerez termoska o objemu 1l se šroubovým uzávěrem.


Plášť termosky je ze dvou vrstev nerez plechu . Udrží váš nápoj dlouho teplý či studený. Obsahuje šroubovací uzávěr . Gsi GLACIER SS VACUUM BOTTLE 1L STAINLESS. Tatonka HC STUFF 0L. Praktická termoska o objemu l disponuje plášti, které jsou od sebe odděleny vakuem.


Dodacia lehota: Skladom 4€ 3€ Ušetríš. Re: Kvalitna termoska. TATONKA HotCold Stuff 1l. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším.


Kód 06006PN 40132364160Výrobca tatonka Záruka mesiacov (IČ 12). Strážny pesPorovnaťPotrebujem poradiťDoporučiťTlačiťPridať k obľúbeným .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky