pondělí 6. května 2019

Kuchyňská špachtle

Kuchyňská špachtle

Vybavujeme restaurace, bary, jídelny, bufety a jiné gastronomické . Kuchyňské špachtle - stěrka –se používá především na přípravu a nanášení polev a krémů, možností využití je ale samozřejmě mnohem víc. S její pomocí snadno přemístíte nakrájenou zeleninu do pánve, dokonale vyčistíte kuchyňské. Kuchařská špachtle z Vás rázem udělá profesionální kuchaře. Detailní popis produktu.


Tyto kleště dohromady se špachtlí jsou velice praktickou pomůckou do kuchyně. Kombinace těchto dvou kuchyňských náčiní Vám . Kuchyňská špachtle s rukojetí Vám pomůže snadno rozsekat a přemístit vařenou zeleninu do hrnce či pánve. Skvělá je i při zpracování těsta.


Bamboo Doddy kuchyňská špachtle bude univerzální pomocník pro všechny úkony, které v kuchyni při vaření provádíte. Kuchyňské pomůcky určené pro teflonové pánve s nerezovou rukojetí a nylonem jsou použitelné do teplot 210°C. Nylon si díky svým vlastnostem získává v kuchyních stále větší prostor. To nejlepší si z něj vzala i kuchyňská špachtle. Je lehká, nepoškrábe teflon ani keramiku . Momentálně nedostupné.


Zjednodušte si práci v kuchyni s nylonovou kuchyňskou špachtlí , kterou můžete používat . Klasická kuchyňská špachtle z dokonale hladce opracovaného kvalitního bukového dřeva s bílou rukojetí. Nemusíte ale zoufat, našli jsme . Praktický pomocník do kuchyně - nerezová ohebná a navíc prodloužená obracečka. Vlastnosti Produktu: vařečka vyrobená ze silikonu, rukojeť vyrobená z bambusu, odolná vůči vysokým teplotám, Nemění chuť pokrmů, nepoškrábe pánev, . Kuchyně- kuchyňská špachtle na le lednice.


Přibližné rozměry: cmMateriál: OcelŠířka: 4. Obracečka nebo kuchyňská špachtle je nezbytnou kuchyňskou potřebou. Měla by být maximálně praktická, její používání musí být zároveň i bezpečné. Hodnotenie produktu:. Ideální použití pro teflonové. Stranou s tuhými štětinami zametete drobky a zbytky z pracovní desky nebo stolu.


Strana s tvarovaným gumovým okrajem dokonale sbírá veškeré nečistoty a . Silikonová kuchyňská špachtle Bambum. Klikněte na Sledovat a my vás upozorníme, až bude produkt . Kuchyňské potřeby Jednorázové kuchyňské potřeby Stolování a servírování Pečení, vaření, smažení Uchování . Další Nože značky Wenger nakupujte výhodně na lypo. Existuje spousta menších či větších pomocníků, bez nichž se moderní vaření neobejde.


Vychytávky pro výrobu domácí šunky, chleba i čerstvého sýru, ale i . Víceúčelová kuchyňská špachtle , která bude skvělým pomocníkem jak při úklidu při odstraňování zaschlých skvrn. Poslouží také jako skvělý pomocník při . V této kategorii najdete Kuchyňské stěrky a špachtle. Polypropylenové karty Paderno různých tvarů a velikostí dodáváno celkem v 6-ti různých variantách.


Kuchyňská špachtle

Praktická dlouhá kuchyňská špachtle FAMILY značky Leifheit. Zpět na článek Tipy na vánoční dárky z redakce HOME.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky