čtvrtek 30. května 2019

Kovaná motyka

Kovaná motyka

IBOCZ Prodej Servis pro les a zahradu vám představuje německou značku KRUMPHOLZ. Značka patří kvalitnímu ručně. Kovaná motyka je plochá a váží 6g.


Zahradnická motyka okopávačka od firmy Zbirovia. Je kovaná a má červenou barvu . DPH: € s DPH: 6 . Zalesňovací nářadí - ostrá, ručně kovaná motyka , vhodná pro úpravu tvrdé lesní půdy i pro přesekávání kořenů náletových dřevin. Malá kovaná motyčka s drevenou násadou je ideálna na drobné . Klasická standardní kovaná motyka ENPRO ve tvaru trojúhelníku s násadou z bukového dřeva o délce 120cm. Usnadněte si zahradničení i vylepšování domácnosti. Kompletná ponuka záhradkárskych potrieb, závlahových systémov a jazierko vej techniky, ktoré Vám dopomôžu premeniť Vašu záhradu na zelený raj.


Tento produkt má více variant: Varianty (3). Gardex: Pre registrovaných. Dostupnosť: na objednávku Viac informácii.


Inzerát KOVANÁ MOTYKA NA ŘEPU v okrese Hlavní město Praha, cena 300Kč, od coudy. Měrná jednotka (MJ), ks. Pridať do nákupného zoznamu. Skladem u dodavatele za 1 . Doporučte známému Zeptejte se prodejce.


Můžeme doručit do: 27. Odstranit tento produkt z . Ručně kovaná motyka velká půlkulatá,velká pevnost. Množství : Pro zakoupení. Pro zobrazení informací je nutné být přihlášený. KRENHOF Schwanbergská motyka 0kovaná s násadou.


Buková odolná rúčka 1cm. Rozmery motyky: 1x 1mm. Dvojklikem zobrazíte . Zobrazit podrobnější popis . Zboží není momentálně dostupné. Detailní popis produktu. Délka násady: 1cm.


Hodnocení produktu: Zatím bez hodnocení. Rýle, vidly, hrable, kosáky, kosy. Výrobky značky: Zbirovia. Vánočních svátků a následných inventur v našich skladech bude v termínu od 19.


Objednajte online na Zvaracky-obchod. Motyčka kovaná rovná.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky