úterý 7. května 2019

Forma na chodník

Domluvíme se na dalším postupu vrácení nebo výměny zboží. Bambusové sítko na čaj, průměr 6cm. Dodáme do pondelok, 24.


Sítko ručně upletly z bambusu ženy z organizace CORR - The Jute Works v Bangladéši dle pravidel fair trade. Sítko je prostorné, má dlouhou nožičku, a také.

Dostupnost: SKLADEM U PRODEJCE Zboží pro Vás objednáme. Odeslání Vašeho balíčku se může o týden zpozdit. Klasické bambusové sítko pro přípravu sypaného čaje. Doporučujeme používat vždy jedno sítko pro jeden druh čaje. Tradičné bambusové sitko vhodné na prípravu čaju.


Kategórie: Čajové príslušenstvo. Sítko na čaj je vyrobeno z přírodního materiálu - bambus. Sítko vyrobené z bambusu je lepší než sítko kovové, protože v čaji nezanechává kovovou pachuť.

Vaše konečná cena Kč vč. Prírodné bambusové sitko. Sada 3ks sítek vyrobených z přírodního materiálu, vhodné zejména pro přípravu jednonálevových čajů.


Průměr sítek v sadě je cca . Po zalití čaje stačí opláchnout vodou a nechat vyschnout. Vyzkoušejte tradiční vietnamské bambusové sítko na čaj. Praktické držáčky zajistí , že vám sítko ani náhodou nespadne do hrníčku a neotřelý vzhled vás vždy . Přírodní materiál pro přípravu čaje. Hodí se jak pro jednonálevové čaje, tak mnohanálevové . BAMBUSOVÉ SÍTKO NA ČAJ - VĚTŠÍ.


Je možné ho použít pro jakýkoliv čaj. Je vkusným doplňkem čajového obřadu. Před použitím doporučujeme sítko opláchnout vroucí vodou. Díky tomu je zcela ekologické a pro louhování vašich oblíbených čajových nápojů . Sítko má v rukojeti výřez pro uchycení na okraj hrnku.


Space, Bamboo, Floor Space, Outer Space.

Find this Pin and more on Filtry a Sítka by Gringos. Vhodné pro styk s potravinami. Produkt je aktuálne vypredaný. O produkte … popis pripravujeme … o nás.


Jelikož je bambus přírodní materiál, může časem začít absorbovat vůně . Díky dvěma držákům sítko snadno drží na hrníčku a čajové . Ručně vyráběné bambusové sítko se dvěma držáky je užitečným pomocníkem při louhování čaje. Totéž platí i pro bambusové doplňky, které jsou součástí některých volně stojících . Dajte domov aj svojim chutným čajom. Vyberte si na Biano jedno zo sitiek na čaj, v ktorých sa im bude rozhodne páčiť. Prodám bambusové sítko na čaj,.


Místo prodeje: StřekovZměněno: dnes. Upozornění: poslední kus . Takto svůj čaj nepije jen tak někdo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky