pátek 24. května 2019

Chladící taška tescoma

S očkem na utěrku pro osušení . Taška z odolné polyesterové textilie je opatřena účinnou termoizolační vložkou s aluminiovou fólií a kvalitním. Chladící tašky a boxy. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Vyrobeno z odolného plastu, nemyjte v myčce.


Tyto pasivní chladící boxy jsou perfektní do auta na cestování, výlety, chlazení vína. Inzerát byl odebran z oblíbených. Vynikající pro uchování ideální teploty chlazených nápojů v horkém létě.


Tescoma chladící taška myDRINK. Ideální zejména pro PET láhve, díky otvoru pro hrdlo lze vloženou láhev . Funguje na stejném principu . ELEKTRO DVORSKÝ autorizovaný. Džbán myDRINK se poháry s víčkem z. Zpět na:Všechny kategorie. TESCOMA chladicí taška UNO VINO. Výborné pro podávání bílých a růžových vín i jiných . Vložky do chladící tašky už rozebírají maminky na webu eMimino.


Hledáme pro vás ty nejvýhodnější nabídky od našich partnerů. Momentálně nevíme o žádné zajímavé . Toto zboží nadále není možné koupit. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. MyDRINK nejnižší ceny. Podívejte se na výrobky v akci a. Tašky na piknik s příslušenstvím.


Odkazy na další kategorie piknikového vybavení: Piknikové koše , Piknikové batohy , Piknikové chladící boxy , . Přečtěte si více informací.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky