pátek 3. května 2019

Sencor sendvičovač

Sencor sendvičovač

Pro přípravu sendvičů, grilování masa a přípravu vaflů. Tento sendvičovač se… 2Kč – 3Kčv 57 . Přístroj má kontrolky, jednu pro indikaci provozu a . Produkt jsme pro vás u dodavatele již objednali, bohužel momentálně neznáme termín jeho doručení na náš sklad. Je určený nielen pre prípravu vaflí a až štyroch trojuholníkových . Výsledky vyhľadávania na stránke Extreme Digital: sencor sendvičovač. Sendvičovač s trojuhelníkovou pečící plochou.


Sencor sendvičovač

Vyhľadávaný text: sencor sendvičovač (Produkt). Filter Active filters: 0. Nabídky výhodných slev online a na jednom místě. Plně funkční sendvičovač Sencor.


Turnov, Liberecký kraj. Location is approximate. Sencor sendvičovač , výkonný kuchyňský spotřebič, který je ideální pro přípravu sendvičů i panini. Výkonný sendvičovač nabízí dvě snadno čistitelné plochy s . Indikátor nahřátí (připravenosti k pečení) – zelená kontrolka. Odpovědět na nabídku . Automatická regulácia teploty.


Sencor sendvičovač

Jednoducho čistiteľné opekacie . Toustovač čtvercové sendviče, automatická regulace teploty, nepřilnavá povrchová úprava,. Tento výrobek najdete v kategorii Elektro a podkategorii Kuchyňské spotřebiče. Kategorie, AKTUALNÍ AKČNÍ LETÁKY, AKCE sezóna a zahrada, AKCE domácí potřeby, AKCE velké . Zdieľať + Pinterest.


SENCOR sendvičovač SSM 3100.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky